Op zoek naar inspiratie voor een origineel groepsuitje? Bekijk dan ons divers aanbod aan teamuitstapjes! We hebben een paar leuke citygames voor je geselecteerd. Neem een bezoek aan een stad naar keuze en bekijk onze toffe stadsspellen.

Hightech Communication Box

In teams van ongeveer 6 personen krijgen jullie de taak om deze Hightech Communication Box te ontmantelen. Alles draait om goede samenwerking. Zonder goed te communiceren is het onmogelijk om deze Box te ontmantelen. Lukt het jullie om door middel van goede communicatie de Hightech Communication Box op te lossen? De game wordt op maat gemaakt, dus de moeilijkheidsgraad en de tijdsduur kunnen worden aangepast. Voor jullie staat een gesloten box. Deze zit vergrendeld met een slot. In deze koffer zitten spannende puzzels en opdrachten zoals morsecodes, blacklight en vingerafdrukken. Schiet de onderkant los als je precies 7 keer schudt met de kist? En wat doet die rare sensor rechtsboven in de bomkoffer? Aan jullie de taak om de bom binnen de tijd te ontmantelen. Dit lukt alleen als jullie de taken goed verdelen en voldoende communiceren. Naarmate de tijd vordert neemt de hoeveelheid rook ook toe. Zijn jullie stressbestendig genoeg?


Stadquiz te Voet

Op je gemak struinen door de pittoreske straatjes is prachtig, maar misschien ook wel een tikkeltje saai. Zou het niet leuker zijn om de stad te ontdekken en tegelijkertijd met vragen en opdrachten het op te nemen tegen vrienden, familie of collega’s? Kies dan voor een Stadsquiz te voet. Een beetje gezonde concurrentie en dan een leuke prijs voor de winnaars? Deze stadstocht biedt precies dat! Na een beknopte uitleg van onze begeleider gaan jullie in verschillende teams op pad. Door middel van een kaart bepaal je welke locaties je als eerste gaat bezoeken, en welke route je aanhoudt. Vervolgens is het zaak de vragen en opdrachten beter uit te voeren dan de andere teams. Maar pas op het klinkt makkelijker dan het is… Na afloop ontmoeten alle teams elkaar weer bij een gezellig café. Vervolgens neemt de instructeur de vragen en opdrachten nog even kort met jullie door, alvorens het moment van de waarheid is aangebroken. Wie is de dagwinnaar?


Walking Dinner

Tijdens deze Walking Dinner leer je alle mooie plekjes van Alkmaar kennen. Daarnaast geniet je ook van een heerlijk driegangendiner. Tussen de gangen door zie je steeds een stukje van de binnenstad. Op deze avond is alles mogelijk! Je geniet van een voor-, hoofd-, en nagerecht in 3 verschillende restaurants met tussen de gangen door een interessante rondleiding door de stad! Een professionele gids begeleid je naar de mooiste plekjes van Alkmaar. Op verzoek lopen we ook even langs bijzondere punten die je vooraf kunt aangeven. Naast een stadswandeling is het ook mogelijk om dit uitje in een andere vorm aan te bieden. Je groep kan worden verdeeld in teams die al puzzelend op pad gaan naar het volgende restaurant. Bovendien is het mogelijk om voor een meerprijs verschillende vervoersmiddelen in te zetten zoals bijvoorbeeld een waterfiets (in de zomer) of een rondvaartboot. Je kunt het zo gek nog niet bedenken en wij regelen het voor je!

18 November 2021, Janine van TeamUitstapje