4
0
Bedrijfsuitje

Foute vrienden

arrow_forward_ios
favorite
212
1
Bedrijfsuitje
favorite
28
0
Bedrijfsuitje

Scooter Experience

arrow_forward_ios
favorite
2
0
Bedrijfsuitje

Expeditie Robinson

arrow_forward_ios
favorite

Ben je op zoek naar een origineel groepsuitje? Ga dan samen op safari in de Brabantse natuur. Er zijn diverse leuke arrangementen mogelijk die leuk zijn om met elkaar te combineren. Lees de opties in deze blog en beleef samen een onvergetelijke safaridag.

Safari-Quest spel en Safari-Game

Wil je een all-in dagje Afrika? Kies dan voor een fiets- of tandemtocht door de Brabantse natuur. Je kunt de tocht combineren met een team-game in het meest unieke wildpark van Nederland. Of ga voor de Safari-Game een spel wat gecombineerd wordt met een bezoek aan het Safaripark en een lunch of diner. Het spel is te boeken voor 12 tot 20 personen.

All-in Safari

Ook is er een all-in arrangement mogelijk. Het arrangement start met een koffie of thee en een heerlijke Brabantse lekkernij. Vervolgens is het tijd voor de fietstocht door de Brabantse natuur met onderweg een aantal optionele stops. Denk hierbij aan een prachtige uitkijktoren, gezellig cafeetje of een picknick. Ook hierbij komt het eerdergenoemde programma Safari-Quest aanbod, waarbij je een bezoek brengt aan het wildpark met een actief en competitief spel. In teams voer je verschillende creatieve, denk, zoek en foto opdrachten. De begeleiding van het spel is via de telefoon op afstand. De dag wordt afgesloten met een borrel in het café, op het terras of bij het kampvuur. Uiteraard moet er ook lekker gegeten worden in de vorm van een kwaliteitsbarbecue in buffetvorm. Een leuk en wisselend programma.

Programma op maat

Het is ook mogelijk om een arrangement op maat te laten maken. Een lekkere lunch of diner is ook belangrijk bij het opstellen van een programma. Er is ook een sfeervol restaurant aanwezig met een ruim terras. In het restaurant is er een breed assortiment:
- Betaalbare 3-gangen keuzemenu’s
- Streekgerechtenmenu's
- Seizoensspecialiteiten
- Walking dinners
- High Tea
- Boerenpicknick
- Barbecue
- Gourmet
- Wokbeque
- Buffetten

Kant en klare arrangementen

Het is ook mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen of om voor een kant-en-klaar programma te kiezen. Een aantal bestaande arrangementen zijn:
- Het Brabantse Brouwersarrangement
- Het Huifkar Fietstrein arrangement
- Het Land van de Hilver arrangement
- Het Kano-safari arrangement
- Het Bon Vivant arrangement

Er is genoeg mogelijk voor de invulling van jouw bedrijfsuitje, familiedag of teambuilding. Ga samen op avontuur en beleef een onvergetelijke safari dag.

18 February 2022, Janine van TeamUitstapje