Passie voor koken

Passie voor koken

2 februari 2021

Heb jij tijdens Corona diverse hobby’s en passies ontdekt? Doordat we veel tijd thuis hebben gespendeerd hebben we diverse bezigheden kunnen ontdekken zoals: koken! Nieuwe recepten zoeken, experimenteren met smaken, heerlijk bijpassend wijntje uitkiezen. Ook wij bieden diverse kookworkshops, waarbij je samen heerlijke diner op tafel zet. Lees deze blog voor diverse kookactiviteiten.

Herrie in de keuken

Eerst krijg je uitleg over het thema en hetgeen wat jullie gaan klaarmaken onder het genot van een drankje. Er zijn diverse thema’s mogelijk zoals: Italiaans, Oosters, Tapas BBQ en Sushi. Vervolgens bind je het schort voor en ga je in groepjes onder deskundige begeleiding koken. Er worden uitsluitend verse producten met hoge kwaliteit gebruikt. Herrie in de keuken is ook ideaal voor een teambuilding uitstapje. Er is ook een black-box concept waarbij je in teamverband kookt zonder recepten. Aan jouw team de taak om te brainstormen wat jullie met de ingrediënten gaan maken. Tenslotte ga je samen aan tafel en geniet van heerlijke gerechten die jullie zelf hebben klaargemaakt. Het programma duurt circa 3,5 tot 4 uur.

Workshop champagne sabreren

Zoek je naar een bourgondisch uitje in het mooie Limburg? Onder deskundige begeleiding leer je het openen van een fles bubbels op een feestelijke wijze. Hierna is het inschenken en genieten maar. Het is naast champagne ook mogelijk met Hertogjan bier. Leuk voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenweekend. Daarnaast heb je tijdens de workshop genoeg leuke foto- en videomomenten.

Kookworkshop

Bij deze kookworkshop haal je zelf de groente bij de kwekerij of vlees van een biologische boerderij in de buurt. In het seizoen is het zelfs mogelijk om zelf asperges te steken. Afhankelijk van seizoen en vraag worden er combinaties gemaakt van een excursie en koken. De studio bestaat uit professionele kookapparatuur, een gezellige tafel om te dineren en een fotostudio waar de maaltijden gefotografeerd kunnen worden.  Er zijn diverse kookworkshop mogelijks: Italiaans, Aziatisch of bijv. koken met bier. Onder professionele begeleiding maak je de lekkerste gerechten met regionale producten. 

Veel kookplezier!Auteur: Marly van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4