chevron_leftTerug naar overzicht

Low budget corona proof uitje

Ben je op zoek een low budget uitje? Die ook nog eens voldoet aan de richtlijnen vanuit de overheid. De meeste Nederlanders vieren vakantie in eigen land. Er is hier dan ook genoeg te beleven. Een dagje aan het strand, een stadsbezoek of in de natuur. 

Zoek je een activiteit die corona proof is en ook nog binnen jouw budget past? Wil je minder dan € 20,00 p.p. uitgeven? Bij Teamuitstapje zijn er diverse low budget groepsuitjes die voldoen aan de huidige richtlijnen. Lees deze blog voor inspiratie.

Het Geheim van de Baron

Bezoek het prachtige Limburg en neem een bezoekje aan Kasteel de Keverberg in Kessel. Hier is een spannende activiteit te beleven genaamd: Het Geheim van de Baron. Je gaat aan de slag met 5 opdrachten waarmee je het geheimschrift van Baron Frits moet ontcijferen. Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector door de kasteeltuin, filmopdracht in de casselo, de puzzel- en maquetteopdracht en speuren met een blacklight zaklamp door de kelders van het kasteel. Deze activiteit is gezellig, corona proof en ook nog eens low budget. 

Volwassenen: € 13,50 p.p.
Kinderen: € 8,50 p.p.

Kanotocht op de Dommel

In Valkenswaard kun je genieten van de uitgestrekte bossen, groene weiland en fraai begroeide oevers vanuit het water. In een kano maak je een tocht over de Dommel. Na een instructie over peddeltechniek, veiligheid en milieu ga je zelfstandig kanoën. Je legt vanaf Borkel een traject van circa 8 kilometer af. Dit uitje is geschikt voor jong en oud. De gemiddelde tijdsduur is circa 2 uur. Kies voor een 1-persoons kano of ga met maximaal 2 personen in een open Canadese kano. 

1-persoonskano: € 16,00
Open Canadese kano 2-persoons: € 32,00

Online mogelijkheden

Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit thuis een activiteit te organiseren. Spellen als Wie is de rat of een online escape room zijn ook opties om te overwegen. Voor verschillende spellen zijn er nu online varianten zodat het spel vanuit thuis met vrienden, familie of collega’s te spelen is. Het is zelfs mogelijk om virtueel een teambuilding te organiseren. Bekijk de diverse online spellen op Teamuitstapje.

De online spellen kosten € 10,00 p.p.

13 July 2020, Janine van TeamUitstapje