chevron_leftTerug naar overzicht

Leuke groepsuitjes corona proof

Ons sociale leven staat al een ruime tijd door Corona op een laag pitje. Toch willen we er op uit en samen leuke dingen doen. Organiseer thuis een toffe activiteit of kies voor een groepsuitje die met 1,5 meter afstand georganiseerd kan worden. Wij hebben een divers aanbod met groepsuitjes waarbij er voldoende afstand gewaarborgd kan worden. Denk hierbij aan workshops, toertochten, dinerspellen en city games. Om het je wat gemakkelijker te maken lichten wij in deze blog een aantal toffe teamuitjes uit. 

Moorddiner

Een gezellig uitje en dineren kan ook gecombineerd worden met het spel Moorddiner. Je krijgt een heerlijk 3 gangendiner, tussendoor komt er een rechercheur langs met een vreemde moordzaak. Hij neemt je mee in een verhaal waarbij de hele groep betrokken is. Denk goed na, analyseer de vreemde scenario’s en probeer voor het dessert de zaak op te lossen. Je kunt het moorddiner thuis spelen of in een eetgelegenheid naar keuze. Teamwork is van groot belang, evenals een beetje talent voor acteren. Om goed in je rol te komen wordt er gezorgd voor genoeg kleding en attributen.

Workshop Braziliaanse Percussie 

Tijdens de workshop Braziliaanse Percussie ervaar je het ware feestgevoel, zoals de Brazilianen de meester van het feestvieren, het bedoeld hebben. Een unieke combinatie van entertainment, humor, interactie en muzikaal samenspel. De percussie workshop wordt begeleid door een ervaren docent die enthousiast en met veel humor perfect het Braziliaanse temperament overbrengt. Je werkt samen om swingende Samba ritmes ten gehore te brengen. Deze workshop is geheel corona proof. Je gaat lekker samen drummen, alleen dan met wat meer ruimte. Dit uitje is te organiseren op eigen locatie.

Escape the City

Zoek je een tof uitje waarbij een citygame wordt gecombineerd met Augmented reality? Dan is dit groepsuitje wellicht iets voor jou. Een escape game in de stad, met augmented reality 3D objecten. Een citygame die jullie niet snel zullen vergeten. Met een toffe digitale beleving. De stad is gehackt door een criminele organisatie die nu de macht heeft over de stad. De systemen van de stad zijn gehackt. De data en gegevens van alle inwoners is nu in handen van deze criminelen. Zij weten nu alles van iedereen en dat is een groot gevaar voor de stad. Jullie moeten de hack ongedaan maken. Lukt het jullie om de stad te redden? Deze game is te spelen in een stad naar keuze.

Organiseer een onvergetelijke groepsuitje, uiteraard geheel corona proof!

14 October 2020, Marly van TeamUitstapje