Ben je nog op zoek naar een invulling voor Koningsdag? Gelukkig is het ook vanuit thuis mogelijk om online iets te organiseren. Wij hebben een Koningsdag Quiz die je samen met vrienden, familie of collega’s online kunt spelen. Op deze manier kun je samen toch een geslaagde Koningsdag beleven!

Wat

De Koningsdag Quiz is een spannend spel waarbij jouw kennis op de proef wordt gesteld. Weet jij wat van het Koningshuis? Over dit onderwerp en nog vele anderen onderwerpen komen er diverse vragenrondes aan bod vol raadsels en gezelligheid. Je hoeft dit jaar in ieder geval geen oudhollandse spelletjes te doen. Alle benodigdheden worden digitaal gestuurd en zijn vanuit jouw eigen bank uit te voeren!

Wie

De quiz is individueel en in teams te spelen. Via een live verbinding met MS-teams zal de hele quiz online zijn. Op deze manier kun je alsnog een klein feestje bouwen met elkaar vanuit thuis. Er is een enthousiaste Quizmaster die het spel live presenteert.

Wanneer

Het leukste is om deze quiz op Koningsdag te spelen, maar uiteraard is het ook op een andere dag te spelen. Kies een moment uit en speel samen met familie en vrienden deze toffe quiz. Het spel duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Voorbeeld programma:
15.00 – 15.15 uur Iedereen online? Onze Quizmaster legt het programma uit
15.15 – 16.30 uur Online Koningsdag Quiz
16.30 – 16.45 uur Korte pauze
16.45 – 17.00 uur Afsluiting programma

De tijden kunnen geheel naar wens aangepast worden.

Prijs

Het spel is van 2 tot 60 personen te organiseren. Heb je een grotere groep? Dan kun je een offerte op maat aanvragen.

2 tot 20 personen: € 350,- totaal incl. BTW
21 tot 30 personen: € 450,- totaal incl. BTW
31 tot 45 personen: € 550,- totaal incl. BTW
46 tot 60 personen: € 650,- totaal incl. BTW

Wij wensen jullie een fijne Koningsdag!

26 April 2021, Janine van TeamUitstapje