chevron_leftTerug naar overzicht

Ideeën voor een origineel personeelsuitje

Wil jij er ook weer een keertje op uit met het personeel? Kies dan voor een origineel bedrijfsuitje waar iedereen naar uit kijkt! In het Limburgse dorp Meijel zijn veel originele activiteiten te beleven. In deze blog zetten wij 4 toffe groepsuitjes op een rijtje die een echte aanrader zijn:

 1. Historische legerjeep verkenning door de Peel

  Ervaar het nu om met een echte legerjeep te rijden! Leer de indrukwekkende historie van Meijel kennen en combineer dat met een unieke toertocht in een historische legerjeep. Voordat je vertrekt krijg je deskundig advies over hoe je de legerjeep moet besturen. Daarna ga je aan de hand van een routeboek de indrukwekkende peelomgeving verkennen. Onderweg kom je steeds meer te weten over het mooie dorp Meijel. Het is een spannende dag met een indrukwekkend verhaal, interessante locaties en mooie natuurgebieden.

 2. FatMax Route

  Ga nu op pad met dé gemotoriseerde outdoor sensatie! Crossen door het bos en langs de kanalen. De FatMax is uitgevonden om van skipistes naar beneden te rijden maar hier zijn ze voorzien van een elektromotor. Het is een elektrische ‘kickbike’ met grote banden die een snelheid kan bereiken van 28 km/h. Met behulp van een roadmap ga je op pad en onderweg wordt je rijvaardigheid een aantal keer getest. Het is een supergave beleving om met de FatMax door de prachtige Peelomgeving van Meijel te crossen!

 3. Snorfietsen in de Peel

  Bij deze toffe activiteit ga je een toertocht maken op een TOMOS-snorfiets, de snorfiets uit de jaren zestig. Je gaat een tocht maken door het prachtige landschap van Meijel en omstreken. Het kanalenstelsel van de Noordervaart, het Neers Kanaal, het Deurnes kanaal en de Helenavaart zijn kanalen die je allemaal gaat zien tijdens deze tocht. Bij de Heere van Meijel start je en kan je kiezen om voor 2, 3 of 4 uur een TOMOS-snorfiets te huren. Je rijdt met een snelheid van ongeveer 25 km/u door het landschap van bosgebieden, akkers, weilanden en gezellige dorpen. Je hebt de keuze om te pauzeren op een van de vele terrasjes die je tegenkomt. Deze snorfiets toertocht is uitermate geschikt voor mensen die op een speciale manier de omgeving willen verkennen. Het is een garantie voor een leuke dag!

 4. Vintage Trabant toertocht door de Peel

  Met deze toertocht ga je gezellig in een Duitse Trabant rondrijden. Je ziet de mooiste plekken van de Peel voorbijkomen. Je leest elkaar voor uit het dagboek, eet de lekkerste hapjes uit de Peel en je doet leuke spellen. Vooraf krijg je deskundig advies over hoe je moet rijden in een trabant. Ook krijg je wat informatie over de geschiedenis en techniek van deze ouderwetse auto. Vervolgens ga je op pad en leer je de supermooie peelomgeving kennen. Tijdens de tocht bezoek je de Peelherberg. In deze herberg krijg je een typische peellekkernij en een lekker kopje koffie of thee. Het is een unieke activiteit die voor iedereen toegankelijk is!

Enjoy Meijel!

15 April 2021, Roy van TeamUitstapje