Hoe organiseer je een low-budget bedrijfsuitje?

Hoe organiseer je een low-budget bedrijfsuitje?

25 mei 2021

Ben je op zoek naar low-budget bedrijfsuitje? Kies dan voor een doe-het-zelf teamuitje. Deze groepsuitjes zijn vanuit jouw eigen smartphone zonder spelleider te spelen. Wij hebben diverse doe-het-zelf groepsuitjes, van citygames tot moordspellen. Ze zijn ook als bedrijfsuitje zeer geschikt en zeker niet te min. Lees deze blog voor een aantal toffe teambuilding activiteiten.

In deze blog hebben we 4 low budget bedrijfsuitjes voor jou geselecteerd:

 1. Bedrijfsuitje tip: The Hunt Citygame

  Lukt het jou om van de radar te verdwijnen? Verdwijn als team en zorg dat je uit handen blijft van de hunters. Een groep bankovervallers is ontsnapt uit de gevangenis en probeert alle kluizen in de stad te kraken. Aan de hunters de taak om hen te stoppen. Deze game is in elke stad naar wens te spelen. Tijdens deze citygame kruip je in de huid van een crimineel én jager. Halverwege het spel draaien de rollen om. Als crimineel is jouw taak om kluizen te kraken en zoveel mogelijk te verdienen. In de rol als hunter is het jouw taak om de criminelen op te sporen. Welk team heeft de beste tactiek en toont het meeste lef?

  Prijs: € 15,00 p.p.

 2. Teamuitje tip: Into The Box Kluiskraakquiz

  Probeer de kluis te openen gedurende deze spannende escape room. Bij Into The Box draait alles om het cijferslot van de mysterieuze kluis. Wetenschapper Frank bij de Pinken heeft geheime informatie over buitenaards leven achtergelaten. Deze informatie verkrijg je alleen door een pittige quiz te spelen. Welk team weet het meeste over sport, showbizz en wetenschap? Aan jullie de uitdaging om het snelste de kluis te kraken en erachter te komen wat erin zit. Het spel kan gespeeld worden in jouw eigen huiskamer, kantine of in een horecagelegenheid naar keuze.

  Prijs: € 6,95 p.p.

 3. Groepsuitje tip: Kolonisten City Game

  Het populaire bordspel is omgevormd naar een citygame. Met een tablet ga je het centrum van een stad in. Je verzamelt grondstoffen en bouwt straten, dorpen en steden. Net als bij het bordspel kun je bij dit GPS spel ontwikkelingskaarten en ridderkaarten kopen om steden en dorpen te plunderen. Werk samen met andere teams, handel met fictieve handelaars en voer een aantal extra foto-opdrachten uit. Hoe origineler de foto, hoe meer punten jullie verdienen. Bij het lopen door de stad zie je steeds duidelijker het speelveld. Ga samen op zoek naar de juiste grondstoffen en probeer straten, dorpen en steden van het andere team te veroveren. Het is de bedoeling dat je als team een goede nederzetting maakt, zodat jullie het andere team verslaan en het spel winnen.

  Prijs: € 15,00 p.p.

 4. Idee: Sherlock Holmes

  Het Sherlock Holmes spel is perfect voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes. De stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord. Aan jouw team de taak om deze op te lossen. Speel een levensechte whodunit-puzzel die iedereen scherp houdt. In het water is het verminkte, levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden. De omwonenden verkeren in shock en de dader is spoorloos verdwenen. Tijd om een detective in armen te nemen. Aan jouw team de taak om als een ware Sherlock Holmes te werk te gaan. Combineer logica en inlevingsvermogen om de gebeurtenissen te reconstrueren. Lukt het jullie om dit moordmysterie op te lossen?

  Prijs: € 15,00Auteur: Marly van Teamuitstapje

1420 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4