chevron_leftTerug naar overzicht

Groepsuitjes vol magie en illusie

36
0
Bedrijfsuitje

De Grote Collegaquiz

arrow_forward_ios
share favorite
8
0
Bedrijfsuitje
share favorite
12
0
Bedrijfsuitje

Blokarten

arrow_forward_ios
share favorite
14
0
Bedrijfsuitje

Bos escape plus

arrow_forward_ios
share favorite

Groepsuitjes vol magie en illusie

Duik in de wereld van magie en illusie en leer de fijne kneepjes van een mentalist. Wij bieden diverse bijzondere bedrijfsuitjes vol spanning en plezier. Niets is wat het lijkt bij de workshop Mindf*ck, citygame en outdoor game Mindf*ck. In deze blog lichten we deze unieke uitjes uit.

Workshop Mindf*ck

Altijd al willen leren goochelen? Hieronder vallen verschillende disciplines zoals mentalisme. Deze bijzondere vorm van vermaak staat voor het beïnvloeden van mensen, zodanig dat het lijkt alsof de mentalist over buitengewone mentale krachten beschikt. Het wekt de illusie van een zesde zintuig op. Tijdens deze workshop komen onderwerpen als gedachten lezen, voorstellen en vooral sturen aan bod als echte mindf*cker. Met alledaagse voorwerpen zoals pen, papier en sleutels ga je aan de slag met een eigen experiment. Je leert deze unieke discipline eigen te maken, hierbij leer je de fijne kneepjes van het vak kennen. Verras vrienden, familie en collega’s met jouw uitzonderlijke vaardigheden. Creativiteit, presentatie en teambuilding vormen de rode draad tijdens deze korte reis door de wereld van illusie en magie. De workshop duurt circa 2 uur.

Citygame/outdoor game Mindf*ck

Ervaar een citygame of outdoor game vol intrigerende illusies. Het spel zit vol grappige valstrikken die je op het verkeerde been zetten. Niets is wat het lijkt bij de citygame Mindf*ck. Vooraf krijg je een korte introductie over het spel en de tools. In teams ga je op pad en moet je diverse opdrachten uitvoeren. Wanneer een opdracht correct wordt uitgevoerd ontvang je punten. De opdrachten die aan bod komen zijn:
- The Art of Camouflage – expeditie in het donkere woud of een stadsjungle. Niets is wat het lijkt, dus probeer maar eens de codes te ontdekken.
- No Time to Lose – gebruik de tijd om een code te ontcijferen, maar tijd is een rekbaar begrip.
- Counting Colors – deze bijzondere opdracht is een dubieuze container. Eenmaal gevonden begint de speurtocht pas echt.
- The Bilboard – Lijkt het op een boom of toch niet? Geloof jij je eigen ogen?
- The Third Dimension – ga op zoek naar een extra dimensie en meer.
Na deze vijf opdrachten kun je ook nog punten scoren door een aantal bonusopdrachten. Aan het einde worden alle juiste antwoorden gedeeld. Het team dat de illusies en bonusopdrachten het beste doorzien heeft wint. Het spel duurt circa 2,5 uur. Het spel is op diverse locaties in de natuur of in een stad mogelijk.

Locaties in de natuur:
Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Utrecht (Amelisweerd), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).

Locaties in de stad:
Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle.

09 September 2021, Roel van TeamUitstapje