chevron_leftTerug naar overzicht

Groepsuitjes in Nijmegen

10
0
Bedrijfsuitje
favorite
1
0
Bedrijfsuitje
favorite
4
0
Bedrijfsuitje
favorite
2
0
Bedrijfsuitje
favorite

De gezelligste en leukste groepsuitjes in Nijmegen! Breng je een bezoek aan deze gezellige stad? Lees dan deze drie originele groepsuitjes. Wij bieden inspiratie voor een familiedag, bedrijfsuitje of vriendenweekend.

Slipcursus

Een obstakel op de weg, forse regenval, aquaplanning en andere onverwachte factoren veroorzaken gevaarlijke situaties op de weg. Met een slipcursus ben je wel voorbereid op deze situaties! Verbeter daarom je rijvaardigheid met een antislipcursus en wees voorbereid op onverwachte situaties.

De auto onder controle houden bij gevaarlijke omstandigheden lijkt gemakkelijker dan het is. Bestuurders die zulke situaties hebben meegemaakt, weten hoe lastig het is. Door deze slipcursus leer je op een leuke manier jouw auto, te allen tijde onder controle te houden. Leer obstakels ontwijken, een slip voorkomen en corrigeren. Leer op een leuke manier de auto onder controle te houden. Leer obstakels ontwijken, een slip voorkomen en corrigeren. Leer op een leuke manier de auto onder controle te houden. Verbeter je reactievermogen. De slipcursus is niet alleen leerzaam, maar zorgt ook voor de nodige spanning en adrenaline! Daarnaast is er een professionele oefenbaan met speciale slip-coating om de slipcursus zo realistisch en effectief mogelijk te maken.

Dropping

De welbekende dropping. Je groep wordt naar een onbekende plek gebracht. Vanuit deze locatie moeten jullie zelfstandig de weg terug vinden. Jullie worden in groepen verdeeld, vervolgens word je geblinddoekt naar de startplek gebracht en daar gedropt. Met behulp van een kompas, GPS en andere hulpmiddelen moeten de groepen aan de hand van aanwijzingen en gave opdrachten de weg naar de startlocatie terugvinden. Die aanwijzingen kunnen op verschillende manieren gegeven worden.

Een dropping in het donker is spectaculairder dan overdag. Hierbij kunnen wegen met verlichting achterwege worden gelaten, zodat de route echt pikdonker is en de deelnemers deze alleen met een zaklantaarn kunnen verlichten. Dat maakt de weg vinden een grote klus!

Helikopter vliegen

Wat is nou een ultiem groepsuitje? Maak een keer een vlucht in een helikopter! Samen kijken wij waar we het beste in de buurt kunnen landen en maken er één groot spektakel van. Om ooit in een helikopter te vliegen is een ultiem gevoel voor iedereen. Onder de begeleiding van de groundcrew ga je de helikopter in. Als de helikopter loskomt van de grond en de neus naar beneden duwt en je in één keer naar voren wordt gelanceerd zit je meteen in de beleving. In de lucht kun je veel van ons kikkerlandje zien. Zeker met goed weer kan je vanuit bijvoorbeeld Rotterdam ook nog de hoge gebouwen van Amsterdam zien staan! Een helikopter evenement is een ultiem geniet moment! Geen uitje is hetzelfde dus wij maken alles op maat. Wij kennen de mogelijkheden, jij kent de groep. Wat past er bij de groep? Wat is het budget en naar welke locatie gaat de voorkeur uit? Om bezig te blijven, kunnen we het evenement ook nog een combineren met andere leuke activiteiten!

21 October 2021, Roel van TeamUitstapje