Ben je op zoek naar een tof groepsuitje in Rotterdam? Een bruisende stad met toffe activiteiten voor een vriendendag of vriendenweekend. Kies voor een spannende citygameVirtual Reality ervaring of escape room. In deze blog zetten we de leukste activiteiten in Rotterdam op een rijtje.

  • VR-Bombattle

    Probeer zoveel mogelijk tijdbommen te ontmantelen in virtual reality! Bij deze VR-Bombattle worden groepen van 2 tot 3 spelers gemaakt. Het is de bedoeling dat je goed samenwerkt om er samen voor te zorgen dat er zoveel mogelijk bommen ontmanteld worden. Kies een teamlid uit die als eerste het avontuur in virtual reality aangaat. De andere teamleden krijgen een lastige handleiding mee. Wie heeft aan het eind de meeste bommen ontmanteld en daarmee gewonnen? Dat zullen we zien na 60 minuten speelplezier!
  • De Markthal Break-in Game

    De markthal is één van de bekendste culinaire markten in Rotterdam en het hoort bij de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Het is geen Escape Room, maar een Break-in, in deze mooie bezienswaardigheid. Met dit uitje combineer je een bezoek aan de Markthal met een leuk teambuildingspel! Je wordt begeleid door middel van een speciaal ontwikkelde app en je krijgt ook een smartphone mee. Het is aan jou en je team om alle hersenkrakers, aanwijzingen en uitdagende opdrachten te vinden en dan succesvol te voltooien. Ze liggen grotendeels in de markthal, maar ook in het marktcentrum. Proef en leer de markthal op een actieve manier kennen en geniet van de leuke sfeer op deze bruisende markt. Het is een uniek cultureel uitje wat geschikt is voor grote groepen. De Break-in Game kan gecombineerd worden met een heerlijke lunch, barbecue of diner.
  • Escape City

    Jullie kennen natuurlijk allemaal het Escape Room spel wel? Speel het nu als uniek stadsspel! Het is een echt teamspel waar uitdagingen, opdrachten, raadsels en het ontcijferen van codes onderdelen van zijn. Het is geschikt voor grote groepen. Het gebied waar alle teams zich vrij in kunnen bewegen is met een denkbeeldige cirkel omlijnd. Elk team krijgt een plattegrond waar dit precies op staat aangegeven. Er is maar één straat, brug of steeg die je naar de uitgang leidt. Het is aan de teams om te achterhalen welke straat, brug of steeg dit is. Er is een speciale app die duidelijk laat zien wanneer er onjuiste keuzes gemaakt worden en wanneer je de ‘No Go Area’ binnen dreigt te gaan. In het laatste half uur van het spel is het van belang wie met de laatst verkregen aanwijzing en de eerder opgedane informatie de oplossing heeft en op die manier zich als eerste meldt bij de uitgang. Snelheid wordt beloond!

Geniet van het mooie Rotterdam!

16 March 2021, Roy van TeamUitstapje