chevron_leftTerug naar overzicht

Escape rooms blijven populair

Wat een aantal jaar al zeer geliefd is en nog steeds blijft zijn escape rooms. Ze zijn er in allerlei vormen en uitdagingen. Escape rooms zijn leuk voor een familiedag, vriendenweekend, bedrijfsuitje of teambuilding. Bij een escape room komt ieders kwaliteiten naar voren. Daarnaast is het ook leuk te combineren met een andere activiteit. Ben jij benieuwd naar ons aanbod aan escape rooms? Wij zetten een aantal groepsuitjes voor je op een rijtje.

Escape diner

Dineren in combinatie met een interactief spel is toch een topcombinatie. Wil jij jouw etentje een vleugje extra creativiteit geven? Dan zou een escape diner wellicht een leuke activiteit voor jouw groepsuitje kunnen zijn. Tijdens het escape diner word je ingedeeld in teams per tafel. Als team los je verschillende raadsels, kluizen, kisten en codes op. Het is een race tegen de klok. Welk team heeft de raadsels als eerste opgelost?

Escape the city

Wil je een escape room combineren met een city tour? Dan is escape the city een ideale activiteit. Je gaat samen een zoektocht beginnen in een stad of dorp naar keuze. Tijdens deze citygame maak je op een nieuwe manier kennis met de stad. Beantwoord puzzels en maak kennis met de highlights van de stad. Samenwerken is erg belangrijk om de raadsels, puzzels en cryptogrammen te ontrafelen. En hopelijk… ontsnappen jullie uit de stad! 

Prison escape

Lukt het jouw team om te ontsnappen uit de cel? Je wordt opgesloten in een cel op locatie die goed beveiligd en zwaar wordt bewaakt door de begeleiding. Vervolgens ga je eerst op zoek naar gereedschap, clues en andere aanwijzingen. Als team moet je allerlei raadsels, puzzels, geheimen en codes kraken. Samen als groep heb je de taak om alles op te lossen en te ontsnappen. Binnen een uur probeer je te ontsnappen en uit handen van de bewaking te blijven.

Escape on the beach

Wil je liever een escape room in te buitenlucht? Combineer dan een stranduitje met een escaperoom. Spanning, uitdaging, concentratie en samenwerken zijn belangrijk bij dit spel. Samen ga je activiteiten, opdrachten en uitdagingen uitvoeren op het strand in teamverband. Je speelt in teams van circa 6 personen met ongeveer 2 rondes. In twee rondes wisselen strandactiviteiten en opdrachten zich af. Alles draait om het winnen van de sleutels en diverse codes om de kist te opnen. Wie weet de strandkluis te openen?
27 March 2020, Jules van TeamUitstapje