De trend: virtual reality activiteiten

De trend: virtual reality activiteiten

2 december 2019

Virtual reality is de nieuwe rage! Wil je een indrukwekkende dag beleven? Dan zijn onze virtual reality experiences iets voor jou. Teamuitstapje biedt een breed aanbod aan verschillende VR activiteiten. Van een sneeuwballengevecht tot een Formule1 wedstrijd. Het is allemaal mogelijk in de virtuele wereld.

VRF1

Altijd al willen weten hoe het is om te racen? VRF1 staat voor virtual reality formule 1. In een simulator beleef je een realistische ervaring. Je voelt de trillingen van de motor, wind in je gezicht en adrenaline in elke bocht. Het is ook mogelijk om een competitie element toe te voegen, door bijvoorbeeld tegen collega’s te racen. Een unieke race-beleving!

Virtuele escape room

Een VR escape room levert op een nieuwe manier strijd op. Met 2 tot 6 deelnemers per team ga je aan de slag om als snelste de bom te ontmantelen. Je hebt elkaar hard nodig om de bom te ontmantelen. De personen die geen VR bril dragen geven hints. Goed samenwerken is de sleutel tot succes bij deze unieke escape room!

Dinner in motion

Uiteten in een 360 graden restaurant. Terwijl je aan het eten bent verschijnen er prachtige beelden om je heen en op de tafel. Met jouw groep ga je op een culinaire reis in een uitgebreid gangen-diner. Een ideaal teamuitje voor grote en kleine groepen.

Virtual reality games

Er zijn circa 35 VR games om uit te kiezen. Populaire games zijn bijvoorbeeld: supershot, glappy arm en masterpiece. Bij het spel flappy arms ga je bijvoorbeeld met je armen fladderen om over gebouwen, steden en natuurgebieden te vliegen. Door motion control krijg je de controle over de vleugels. Ook leuke spellen voor kinderen.Auteur: Jarno van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4