chevron_leftTerug naar overzicht

De meest unieke hobby's in de buitenlucht

Ben jij uitgekeken op je hobby’s, toe aan een nieuwe hobby of wil je gewoon eens iets nieuws gaan proberen? En kun je zelf niks bedenken of zijn al die standaard hobby’s niks voor jou? Wij bieden een aantal gave groepsuitjes aan die misschien wel een nieuw talent kunnen blootstellen! 

Biesbosch uitje

Ga er een dagje op uit in de Biesbosch en ontdek een aantal sportieve buitenactiviteiten waarbij je kunt denken aan quad rijden, suppen of varen. Maak er een gevarieerde actieve dag van en wellicht kom je wel een kwaliteit tegen waarvan je nog niet af wist!  

Fatmax

Ondek de peelomgeving op een FatMax. De FatMax is voorzien van een elektromotor waardoor je op de enorme banden een snelheid van 28 km/h en een actieradius van ca. 40 km kunt bereiken. Ontdek een liefde voor snelheid en maak een gave offroad tocht door de prachtige natuur.

Blokarten

Blokarten is de snelste en makkelijkste Beachsport. Een hobby voor zowel jong als oud. Met een beetje wind kun je al een snelheid halen van 90 km per uur! Hou jij van adrinaline en spektakel? Dan is deze sport zeker wat voor jou. Je leert bij deze activiteit om de blokart te besturen, hoe je snelheid maakt en hoe je zo snel mogelijk bochten kunt maken. 

Ontdek een van onze groepsuitjes om erachter te komen wat je écht leuk vindt om te doen. Wij wensen je heel veel plezier!

09 November 2020, Janine van TeamUitstapje