chevron_leftTerug naar overzicht

Corona proof uitje organiseren in Amsterdam

Ben je op zoek naar verantwoord uitje in Amsterdam? Wij hebben diverse activiteiten die voldoen aan de richtlijnen voor een gezellige familiedag, bedrijfsuitje of teamuitje. Ontdek de veelzijdige kanten van onze hoofdstad Amsterdam. Vaar over het uitgebreide grachtennetwerk, bezoek de musea en ervaar het karakter van de stad. Daarnaast is het ook leuk om met de fiets de stad te verkennen en ook de niet-toeristische plekjes te leren kennen. Er zijn genoeg mogelijkheden voor corona proof uitjes in Amsterdam. We hebben een aantal toffe groepsuitjes voor jou op een rijtje gezet.

Escape Diner Amsterdam

Ben je op zoek naar een spannend dinerspel? Escape diner zit vol raadsels, clues, krakende hersens en een hele spannende ontknoping. Teamwork is tijdens dit spel erg belangrijk. Escape Diner is geschikt voor alle leeftijden. De eerste twee rondes voor het voorgerecht en voor het hoofdgerecht spelen zich af aan tafel. De laatste ronde is een battle tussen de teams. Iedereen neemt plaats in een eigen Escape Room en het team dat als eerste naar buiten komt wint de Room Battle. Uiteraard sluiten jullie het diner samen af met een heerlijk toetje. 

Sloepenrally

Beleef een sloepenrally in combinatie met een relaxte puzzeltocht. Werk op een creatieve manier samen met je team. Je hebt kennis en creativiteit nodig om de puzzels op te lossen. Bij aanvang krijg je eerst uitleg door een kundige begeleider. Daarna vorm je teams en stap je aan boort van de ruime sloep. Je gaat creatieve raadsels en kennisvragen oplossen, maar ook opdrachten als op de foto gaan en voorwerpen uit de grachten vissen. Ben jij klaar voor de strijd?  

Cocktailworkshop

Wil je graag leren cocktails maken? Daar komt meer bij kijken dan alleen wat ingrediënten mixen. Op onze locatie in Amsterdam heb je de gelegenheid om op een professionele manier cocktails te maken. Elke deelnemer maakt geheel zijn eigen cocktail. De barman helpt je om de speciale technieken onder de knie te krijgen. Na afloop is het tijd om te gaan proeven, genieten maar!

Samen veilig genieten in onze hoofdstad!

30 July 2020, Janine van Teamuitstapje