chevron_leftTerug naar overzicht

Corona proof kerstdiner

Wanneer de feestdagen dichterbij komen staat familie en samenzijn centraal. En niets is zo fijn als deze warme liefdevolle dagen vullen met diners, brunches en lekkernijen. Wil je graag een diner organiseren dat geheel corona proof is? Wij hebben diverse dinerspellen die ideaal zijn voor een familie- of kerstdiner en zijn ook volgens de richtlijnen te organiseren. Lees onze blog voor inspiratie.

Moorddiner

Wil je een heerlijk diner en een uitje combineren? Tijdens het 3 gangendiner komt een rechercheur langs met een vreemde moordzaak. De hele groep is in het verhaal betrokken. Denk goed na, analyseer de scenario’s en probeer voor het dessert de zaak op te lossen. Het Moorddiner kan in een restaurant naar keuze plaatsvinden of thuis. Teamwork en wat acteerwerk is van belang tijdens dit spel. Om goed in je rol te komen hebben de organisatoren genoeg kleding en attributen mee. Lukt het jouw team om dit mysterie te ontrafelen?

VR Dinner Game

Ga met een VR-bril aan tafel. Iedereen beleeft de Virtual Reality op zijn eigen manier. Wel heb je de aanwijzingen van een ander nodig om verder te kunnen in het spel. Tijdens de VR Dinner Game kom je in aanraking met verschillende VR-games, zowel strijdend in teamverband als individueel waarbij je tussendoor geniet van een heerlijk 3 gangendiner. Er zijn meerdere rondes waarbij je steeds nieuwe games leert kennen. Tijdens de laatste ronde komen er meer VR-brillen op tafel en kunnen jullie een of meerdere VR-spellen naar keuze spelen. Het is mogelijk om samen een heus sneeuwballengevecht te spelen of een spannende wandeling met dinosaurussen. Alles is mogelijk in de wereld van Virtual Reality!

Walking Dinner

Organiseer een Walking Dinner in een stad naar keuze. Geniet van een heerlijk 3 gangendiner en ontdek ondertussen de stad. Jouw voor-, hoofd- en nagerecht zijn op drie verschillende locaties. Onderweg krijg je een interessante rondleiding die je de mooiste plekjes laat zien. Het is ook mogelijk om de stadswandeling uit te breiden met bijvoorbeeld vervoersmiddelen. Voeg bijvoorbeeld een waterfiets of rondvaartboot toe om de stad ook op een andere manier te leren kennen.

Fijne feestdagen!

24 December 2020, Janine van TeamUitstapje