Corona proof city games

Corona proof city games

18 februari 2021

Ben je op zoek naar een toffe citygame die ook nog eens corona proof is? In deze blog komen een aantal city games aan bod, waarbij je op een leuke manier een stad leert kennen. Die gespeeld kunnen worden in kleine gezelschappen met voldoende afstand. De spellen zijn mogelijk in een stad naar keuze. In deze blog lichten we 3 toffe city games uit.

The big escape

Deze 2,5 uur durende buitenactiviteit is een combinatie van opdrachten, raadsels en puzzels. Je probleemoplossende vaardigheden worden op de proef gesteld. Het doel is om uit District 7 te ontsnappen. District 7 bestaat uit 7 verschillende zones die je stuk voor stuk moet weten te kraken door uitdagende opdrachten uit te voeren. Buiten de opdrachten ga je op zoek naar geheime sleutelcodes waarmee je punten kunt scoren. Het winnende team krijgt een leuke prijs en alle deelnemers krijgen een aandenken aan The Big Escape mee. The Big Escape is in de volgende steden te organiseren: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle. Het spel is geheel corona proof, aangezien het in de buitenlucht gespeeld wordt en je voldoende afstand kunt bewaren. In een stad kan het op sommige plekken wat drukker zijn. Op de drukke plekken bevinden zich geen opdrachten.

Party & Co

Speel het waanzinnige Party & Co spel in de steden Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven. Zet de stad op stelten met deze moderne versie van het spel. Met een plattegrond en smartphone ga je in teams de stad in om zoveel mogelijk party punten te verzamelen. Je komt in de binnenstad verschillende mooie locaties tegen waar je opdrachten dient uit te voeren. Worden deze goed uitgevoerd binnen de tijd, dan verdien je party punten! Let op want de grammafoonplaten zijn net als in het echte spel de meeste punten waard. Er zijn diverse thema’s bij City&Co krijg je vragen over de stad, bij Quiz&Co krijg je algemene vragen, bij Uitbeeld&co beeldje verschillende situaties uit en fotografeert deze. Tenslote heb je Crazy&co met gekke opdrachten. Haal alles uit de kast om genoeg party punten te scoren!

Maffia game ‘Jacht naar de macht’

Ben je op zoek naar een modern, spannend en interactief spel? Maffia game is met GPS, internet, app, real-time standen en eigen smartphones. Wie ontmaskert de slechte Maffia Baas (de Don) en neemt zelf de macht? Ga op zoek naar de kwade Don, die ergens in de stad rond loopt en verdien zoveel mogelijk geld door af te persen en om te kopen. Het doel van het spel is om met je team de machtigste familie in de stad te worden. Deze citygame is inhoudelijk aan te passen aan de opdrachtgever of thema. Een populaire en moderne manier om een stad te leren kennen. Het spel is interactief, avontuurlijk, competitief en spannend!

Have fun!Auteur: Janine van TeamUitstapje

1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4