chevron_leftTerug naar overzicht

Bedrijfsuitjes in Amsterdam

6
0
Bedrijfsuitje
favorite
5
0
Bedrijfsuitje
favorite
3
0
Bedrijfsuitje

Expeditie Biesbosch

arrow_forward_ios
favorite
133
0
Bedrijfsuitje
favorite

We hebben voor jou 3 ontzettend leuke bedrijfsuitjes op een rijtje gezet in deze blog! Dus woon je in de regio Amsterdam én ben je verantwoordelijk voor het organiseren van een gezellig uitstapje? Zoek dan vooral niet verder en lees deze blog!

Virtual Reality dinerspel Amsterdam

Virtual Reality: vernieuwend en leuk om te ervaren met de afdeling of het gehele bedrijf in het bruisende Amsterdam. Deze nieuwe techniek brengt je echt even uit de realiteit naar een andere ongrijpbare wereld. Het creëren van een innovatief bedrijfsuitje en een teambuilding-oefening voor de toekomst. Ook in virtual reality komt het aan op samenwerking, begrip en coördinatie. De spellen komen tussen de gangen door van een heerlijk diner. Dit bedrijfsuitje is met geen ander uitje te vergelijken. Beleef een unieke ervaring met je collega’s.

In totaal zijn er 5 fantastische omgevingen die door de unieke VR beleving ieder een ongelofelijke ervaring bieden. Er zijn diverse spellen mogelijk wat zorgt voor genoeg uitdaging. De spelleiding legt per spel duidelijk uit wat de bedoeling is en hoe je punten kunt verdienen. Stap in de VR wereld en ervaar de levensechte spellen.

Paintball

Er is zowel outdoor als indoor paintball mogelijk. Outdoor paintball is de uitdagende en realistische vorm van paintball. In de frisse openlucht is er veel ruimte om te duiken, rennen en schuilen. Op het paintballveld liggen talloze objecten klaar waar je dekking kunt zoeken en tactisch je tegenstander kunt flanken. Klim in een uitkijkpost om je teamleden dekking te geven of tijger door enorme rioolbuizen om je tegenstanders te verassen. Maak je in ieder geval klaar voor een onvergetelijk potje paintball!

Te koud voor outdoor paintball? Dan kun je een bezoek nemen aan een van de indoor locaties. Er zijn 3 indoor paintball locaties mogelijk in Nederland en België, namelijk in Assen, Rijkevorsel of Rotterdam. Ongeacht de weersomstandigheden is het altijd mogelijk om te komen paintballen!

Stadsquiz te voet

Op je gemak struinen door de pittoreske straatje van de mooie stad Amsterdam. Een stadwandeling kan leuk zijn, maar je zou dit nog leuker kunnen maken middels een leuke stadsquiz. Je ontdekt de stad en tegelijkertijd ga je aan de slag met vragen en opdrachten samen met vrienden, familie of collega’s. Na een beknopte uitleg van de begeleider gaan jullie in verschillende teams op pad. Doormiddel van een kaart bepaal je zelf welke locaties je als eerste gaat bezoeken en welke route je aanhoudt. Vervolgens is het zaak de vragen en opdrachten beter uit te voeren dan de andere teams. Maar pas op het klinkt makkelijker dan het is! Na afloop ontmoeten alle teams elkaar weer bij een leuk café. Van de begeleider ontvangt iedereen een drankje. Vervolgens neemt hij de vragen en opdrachten nog even kort met je door alvorens het moment van de waarheid is aangebroken: Wie is de dag winnaar?

Wil je nog meer informatie op doen voor bedrijfsuitjes in Amsterdam? Lees dan deze blog voor meer inspiratie.

05 April 2022, Peer van TeamUitstapje