chevron_leftTerug naar overzicht

Bedrijfsuitje in Amsterdam

13
0
Bedrijfsuitje

Powerkiten

arrow_forward_ios
favorite
2
0
Bedrijfsuitje

Communication Box

arrow_forward_ios
favorite
8
0
Bedrijfsuitje
favorite
21
0
Bedrijfsuitje
favorite

Ben je op zoek naar een tof bedrijfsuitje in Amsterdam? In onze eigen hoofdstad is er genoeg te beleven. Beloon het hardwerkende personeel met een leuk teamuitje. Wij hebben een aantal toffe uitjes in Amsterdam voor jou geselecteerd:

CityRace

Met deze activiteit ga je midden door Amsterdam met de TukTuk! Na de speluitleg met zijn allen gaat de strijd beginnen. Jij bepaalt de richting waar je opgaat en geeft aan waar de chauffeur heen moet gaan. Met een smartphone en plattegrond op zak ga je met jouw team (max. 5 personen) in de TukTuk. De smartphone navigeert voor jou de weg. Het is van belang dat je de punten op de kaart zoekt. Tijdens deze wedstrijd word je op de proef gesteld door middel van vragen en unieke opdrachten. Ook wordt er tijdens deze game een gedeelte met de voet afgelegd. Kortom: een superleuk spel om Amsterdam mee te verkennen!

Hou van Holland dinerspel

Wil jij een supergezellige avond beleven met jouw collega’s? Dan is het Hou van Holland dinerspel een geweldig idee! Wat weet jij allemaal over ons eigen kikkerlandje? Dat gaat blijken tijdens dit spel. Jullie nemen in teams plaats aan de tafel. Elk team heeft een eigen teamcaptain. Bekende Nederlanders, de spellingsronde en herken het fragment zijn spelonderdelen die voorbij zullen komen. Jouw kennis wordt optimaal getest! Als het finalespel is gestart is het gevoel van ‘met uw bord op schoot’ helemaal terug omdat er lekker gesmikkeld en gesmuld wordt tijdens deze Hollandse avond. Ook komt de grote muziekquiz voorbij waarbij je met het team de mooiste klassiekers moet kennen. Dit zijn genoeg ingrediënten voor een fantastische actieve avond!

Ontdek de mol

Midden in Amsterdam aan de slag gaan met opdrachten, uitdagingen, spellen en hersenkrakers! Het wordt een mooie strijd tussen teams waar onder stress geleerd wordt om samen te werken. Lukt dit wel als er een valse Mol in jouw team aanwezig is? De Mollen weten van tevoren precies welke opdrachten er uitgevoerd moeten gaan worden en hoe de Mol dit kan saboteren. Ontdek de Mol is een geweldig teamspel waar stress, lef, humor, inzicht en mensenkennis allemaal factoren zijn die mee gaan spelen. Wie vertrouw je en wie durf jij opdrachten te laten uitvoeren tijdens dit spel? Dat zullen zaken worden waar je goed over na zal moeten denken.

Expeditie Robinson

Hoever kun jij als team komen met tactiek, slimheid en teambuilding? Er zal altijd wel iemand in het team uitblinken op één van de verschillende onderdelen die gespeeld worden. Durf jij de ultieme test aan te gaan? Na deze leuke actieve activiteit is het tijd voor een verfrissende borrel en eventueel een uitgebreide barbecue. Hierbij wordt natuurlijk ook bekend gemaakt wie zich de ultieme Robinson mag noemen! Expeditie Robinson is een uitdagend teambuilding-spel wat o.a. gespeeld wordt op het strand, in het bos, op de hei, in parken en de geschikte stad-stranden. Daarnaast is ook een eigen locatie naar keuze mogelijk.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor activiteiten? Lees dan deze blog waar nog meer toffe bedrijfsuitjes in Amsterdam worden uitgelicht.

Enjoy Amsterdam!  

26 March 2021, Roy van TeamUitstapje