chevron_leftTerug naar overzicht

Bedrijfsuitje Biesbosch

Nationaal Park de Biesbosch is een mooie locatie voor bedrijfsuitjes of teambuilding. In de natuur en aan het water zijn er genoeg activiteiten te organiseren. Beleef een avontuurlijke dag in dit prachtige gebied. Wij zetten de top 3 leukste bedrijfuitjes in de Biesbosch op een rijtje.

  1. Expeditie Biesbosch
  2. GPS Biesbosch Sloepen Challenge
  3. Biesbosch Adventure

Expeditie Biesbosch

Weet jouw team de sleutel voor de schatkist te vinden? In navolging van het succesvolle televisieprogramma is Expeditie Biesbosch opgezet. Tijdens dit spel moet je afzien, de strijd aangaan en samenwerken voor vele mooie momenten. De teams worden gedurende de eiland-raad samengesteld. Ieder team kiest een eigen expeditieleider. Samen verzin je een groepsnaam, ontvang je een vlag en bandana. Vervolgens leg je een tocht af met GPS en kano door het nationaal park, van eiland naar eiland. Op elk eiland staat een teamproef te wachten. Na de proeven is het duidelijk wie de echte Robinsons zijn. Weet jij de amulet te winnen?

GPS Biesbosch Sloepen Challenge

Wil je een middag lachen, gieren en brullen op het water? Kies dan voor de GPS Biesbosch Sloepen Challenge, waarbij je de uitdaging aangaat op het water. Er gaat geen kapitein mee, dus jullie mogen als team varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. De sloep is makkelijk te besturen en er is geen vaarbewijs nodig. Uiteraard krijg je vooraf een uitgebreide instructie over de sloep. Je gaat speuren naar gps-punten en hilarische opdrachten uitvoeren. Met een elektrische fluistersloep ga je in kleine teams op zoek naar blauwe vlaggen. Aan elke vlag hangt ook een teamopdracht. De opdrachten zijn vooral gericht op gezelligheid van puzzels tot foto opdrachten. Per opdracht kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten wint de challenge.

Biesbosch Adventure

Aan het Kurenmeer ligt deze prachtige locatie op de rand van Nationaal Park de Biesbosch. De perfecte plek voor een bedrijfsuitje of teambuilding. Er wordt een programma volledig op maat aangeboden. Stel jouw middag of gehele dag samen met diverse toegankelijke activiteiten. Racen met quads door de modder, kano varen, suppen, lasergamen in de natuur, vlotvaren en ga zo maar door. Het is allemaal mogelijk!

Have fun!

07 April 2021, Janine van TeamUitstapje