chevron_leftTerug naar overzicht

Activiteiten voor de kerstvakantie

De kerst staat voor de deur, de mooiste tijd van het jaar! De tijd voor leuke activiteiten, genieten van mooie versieringen en lekker eten. In dee kerstvakantie zijn er genoeg knusse kerstactiviteiten te ondernemen. Wij zetten de 4 leukste kerstuitjes voor je op een rijtje.

Zoek je een activiteit om te combineren met het kerstdiner? Lees dan deze blog met kerstdiner tips.

 1. IJskoud winterwonderland

  Midden in het Burgemeester Reinaldapark in Haarlem bevindt zich het prachtige pand met verschillende zalen voor families of bedrijven, een pannenkoeken Paradijs en een ijsbaan van 200 vierkante meter. Door de prachtige entourage bevind je je volledig in de winterse kerstsferen. 

 2. Creatief in de keuken

  Bij kerst hoort natuurlijk eten en niks is leuker dan dit samen met familie en vrienden te bereiden. Ga met de kleinste kerstkoekjes bakken en versieren of maak voor het diner gezellige kerstboompizza’s. Het allerleukste van Hollandse kerst is natuurlijk een gourmetavond samen met geliefden. Wil je eerst wat inspiratie opdoen voor het kerstmenu? Volg dan een van onze kookworkshops.

 3. Fort escapediner-winterspecial

  Wil je een unieke escaperoom beleven? Bij het fort in Vechten is een speciale wintereditie van het spel Fort Escape Diner ontwikkeld. Combineer een heerlijk diner met een spannende Fort Escape Room. Een combinatie van Escape-opdrachten en een diner aan tafel, die tussen de gangen door wordt onderbroken door een tocht over het fort met olielampen naar twee fantastische Fort Escape Rooms. Het spelelement is dat je moet ontsnappen om de volgende gang van het diner te kunnen krijgen. 

 4. Een winters uitje bij Skidôme 

  Zoek de sneeuw op in Nederland en daag elkaar uit in een ski- of snowboard race of ga met wat minder ervaring voor een gezamenlijke groepsles met een trainer. Wie weet komen de kriebels voor een toekomstige skivakantie naar boven? 

Veel plezier namens TeamUitstapje!

18 December 2020, Jarno van TeamUitstapje