chevron_leftTerug naar overzicht

4 Bedrijfsuitjes in Den Haag

Ben je op zoek naar een tof personeelsuitje in Den Haag? Wij bieden diverse activiteiten waarbij communicatie, samenwerking, actie, humor en vooral gezelligheid aan bod komen. In deze blog lichten we 4 toffe bedrijfsuitjes uit. 

61
0
Teamuitje

La Casa de Papel VR Game

arrow_forward_ios
share favorite
136
0
Familiedag
share favorite
27
3
Teamuitje

City challenge

arrow_forward_ios
share favorite
47
0
Teamuitje

Teambuilding Games

arrow_forward_ios
share favorite
Ben je op zoek naar een tof personeelsuitje in Den Haag? Wij bieden diverse activiteiten waarbij communicatie, samenwerking, actie, humor en vooral gezelligheid aan bod komen. In deze blog lichten we 4 toffe bedrijfsuitjes uit. 

1.      Sloepenrally
Een echte aanrader voor een bedrijfsuitje is een typische Haagse sloepenrally met relaxte puzzeltocht. Werk op een creatieve manier samen met je collega’s en los samen de puzzels op. Voordat je aan boord gaat op de sloep, krijg je uitleg van een kundige begeleider. Na het vormen van de teams kan de strijd beginnen. Door creatief los te gaan zijn de meeste punten te verdienen. Ook komen er kennisvragen en foto-opdrachten aan bod. De activiteit is ook leuk te combineren met een wijnproeverij of een leuke workshop. De sloeprally is extra gaaf als er meerdere teams en meerdere boten met elkaar de strijd aangaan. Goede verhalen aan het koffieapparaat gegarandeerd!

 
2.
      Stand-up Comedy Show
Beleef een middag vol fun met de hilarische Stand-up Comedy Show. Na een toffe show van een bekroonde comedian ga je in groepjes aan de slag met een eigen Stand-up Comedy voorstelling. Een interactief teambuildingsuitjes, waarbij lachen, gieren en brullen centraal staat. Humor brengt iedereen samen. De stand-up comedian is geen watje, dus je moet wel tegen een grapje kunnen (uiteraard binnen de grenzen). Na een kort theoretisch stuk leer je in groepjes de kneepjes van het vak. Hoe vertel je grappig een verhaal? Hoe laat je grappen binnenkomen? Ondertussen worden jullie voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. In totaal duurt deze activiteit ongeveer 2 uur.

 
3.      Brandweer survival workshop
Beleef de intrigerende wereld van de brandweer. Bij deze activiteit is teamwork, samenwerking en communicatie van belang. Bij Brandweer Surival ervaar je hoe het is om een echte ‘fire fighter’ te zijn. Samen met je collega’s ga je in een echte brandweerauto op weg naar een brand. Daarna is er ook tijd om de baas nat te spuiten tijdens het watervoetbalspel. Ook leer je een beginnend brandje te blussen thuis of op kantoor. Het is een divers programma en naar wens aan te passen. De programma’s zijn bovendien ook WKR-proof.

 
4.      Walking Diner
Verander jouw bedrijfsuitje in een culinaire ontdekkingstocht. Het is een leuke combinatie van spel en diner. Een spel naar keuze wordt in etappes gespeeld. Je hebt hierbij de keuze uit de volgende spellen: Wie is de Mol, Deal or no Deal, City gps tocht, Moordtocht CSI Coldcase, City game The Phone en the Target, Levend Monopoly, Beat de Mol, Kolonisten van Catan, Crazy 88, City Experience, de Pelgrimscode, Cluedo, Jacht naar de Macht, Straatgolf, Peking Express, City Risk en meer. Ondertussen ga je de stad door voor een heerlijk 3-gangen diner. Na het vooraf krijg je een briefing over het spel en uitgebreide uitleg. Vervolgens ga je in teams op pad om de eerste opdrachten uit te voeren. Na het hoofdgerecht is het tijd voor de tweede etappe. Daarna is het tijd voor een heerlijk dessert om de dag goed af te sluiten. Ontdek Den Haag op een toffe manier met een Walking Diner.
01 July 2022, Janine van TeamUitstapje