chevron_leftTerug naar overzicht

3 Leuke Trabant tochten

7
0
Bedrijfsuitje

La Casa de Papel VR Game

arrow_forward_ios
favorite
8
0
Bedrijfsuitje
favorite
11
0
Bedrijfsuitje
favorite
5
0
Bedrijfsuitje

Ranking your Team

arrow_forward_ios
favorite

Heb jij zin om een middagje te toeren in een Trabant? Wij bieden diverse tochten op verschillende plekken in Nederland aan. Het is een super toffe ervaring om de omgeving te leren kennen in een Trabantje. Ideaal als activiteit bij een bedrijfsuitje, familiedag of teambuilding. Lees in deze blog 3 Trabant tochten die de moeite waard zijn.

Vintage Trabant toertocht door de Peel

Ga samen in een heuse Oost Duitse Trabant en beleef een middag vol plezier met elkaar. Ontdek aan de hand van het dagboek van Peelwerker Wippe Pier de indrukwekkende Peelomgeving. Ontdek verhalen uit het dagboek, de mooiste plekjes in de regio én heerlijke lekkernijen uit de Peel. Vooraf krijg je uiteraard deskundig uitleg over het rijden in een Trabant. Je leert de geschiedenis en techniek van deze cult-auto kennen. Op diverse plekjes leer je meer kennen over het leven als turfsteker en hoe het te werk ging in de turfindustrie. Ook breng je een bezoek aan de nog altijd aanwezige Peelherberg waar de Peelwerkers graag hun werkweek afsloten. Hier krijg je een typische Peellekkernij en kopje koffie. Een unieke, voor iedereen toegankelijk, leerzame, actieve én gezellige activiteit. 

Rowwen Heze Trabant tour

Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende verhalen van Christiaan Rowwen Hesen en de band Rowwen Heze. In een vintage Oost Duitse Trabant ga je samen op pad. Gedurende de tocht bezoek je o.a. America, de woonplaats van Christiaan en geboorteplaats van Rowwen Heze. Bezoek café Boems Jeu waar de bandleden graag aanwezig zijn. Onderweg word je verrast met de mooiste nummers van de band. Vooraf krijg je uitgebreid uitleg over de auto. Vervolgens ga je tuffend met een routeboek de Peelomgeving verkennen. Ontdek steeds meer over Christiaan Hesen, de band en hun inspiratiebronnen tijdens deze tocht. De tour is romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. In het voormalig Oost Duitsland is het synoniem aan de naam Trabant niet voor niets ‘mijn maatje’. 

Trabant toertocht op eigen locatie

Wil je een Trabant toertocht op eigen locatie verzorgen? Eerst krijg je een instructie over hoe om te gaan met een Trabant. Een Trabietoertocht duurt gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur. De toerarrangementen zijn voorzien van een foto-routeboek en een vragenlijst. Deze kun je invullen tijdens de rit. Aan het einde wordt er een winnaar bekend gemaakt. Ondertussen kunnen er ook spellen plaatsvinden zoals blind fileparkeren en reservewiel gooien. Ook is deze toer nog met andere uitjes te combineren. Deze activiteit is ook geschikt voor een teambuilding. Aansluitend is het mogelijk om af te sluiten met een gezellige lunch of bourgondische barbecue.

28 March 2022, Peer van TeamUitstapje