Ik hou van Holland

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

14.00 uur Welkom
Een perfecte familiedag / personeelsuitje of bedrijfsfeest is het spel ‘ik hou van Holland’. De deelnemers worden welkom geheten door onze ‘Linda de Mol’. Na de welkomstborrel worden er teams gemaakt die met elkaar deze middag de strijd aangaan.

14.30 uur Ik hou van Holland
Lachen gieren brullen dat staat er deze middag te gebeuren. Het arrangement ik hou van Holland is een belevenis op zich en bijzonder om te mogen spelen. Elke deelnemer kan hier dan ook aan mee doen. De deelnemers van het spel “ik hou van Holland” spelen verschillende spelrondes. De algemene kennis wordt op de proef gesteld evenals de Nederlandse taal en de Nederlandse muziek. Het spel wordt in teams gespeeld die u eventueel ook zelf van te voren kunt doorgeven.

15.30 uur Pauze
Na het eerste uurtje ik hou van Holland volgt een pauze waarin een consumptie (indien gereserveerd) wordt geserveerd. Als eenieder weer gereed is beginnen we aan het tweede deel.

16.00 uur Tweede deel Ik hou van Holland
De lachspieren draaien weer op volle toeren. Hilarische momenten passeren de revue en de Nederlandse muziek fragmenten worden ten gehore gebracht. Al snel zal blijken dat er deelnemers bij zitten die mee kunnen doen aan The voice of Holland.

17.00 uur Prijsuitreiking
Aan het einde van deze gezellige dag wordt het winnende team bekend gemaakt. Wie neemt de felbegeerde prijs in ontvangst?

Einde programma. Aansluitend eventueel: Stamppottenbuffet - Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Prijs per persoon : € 25,50 volwassenen
Prijs per persoon
: € 14,00 kinderen 5-11 jaar
Genoemde prijzen zijn incl. BTW

(Programma kan op diverse tijden starten, het programma duurt ca. 3.5 uur).

personOp aanvraag
local_offer€ 25,50 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Best , Eindhoven