Slag in de schaduw

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Een spannende en uitdagende missie (opdracht) voor jong en oud op zoek naar het ware verhaal van Private David McKellar (WOII)

“a souvenir from Holland, to my own darling wife. I love you!” Het is het laatste teken van leven dat Susan McKellar krijgt van haar man Private McKellar uit Schotland. Hij maakt in 1944 deel uit van het ‘2nd Battalion the Gordon Highlanders.’ De kaart wordt in de buurt van Meijel op de post gedaan… wat is er met hem gebeurd?

Het spel

Ga mee op missie en stap in de voetsporen van Private David McKellar!

Met ‘Slag in de schaduw’ nemen we je mee terug naar de dagen dat Private David McKellar en het ‘2nd Battalion the Gordon Highlanders’ in de omgeving van Meijel verbleven. Gewapend met een volledig uitgeruste pukkel (rugzak) en heuse legerfiets ga je op missie. In de pukkel vind je een aantal attributen en een opdrachtenboek. Het opdrachtenboek is 'jouw kompas' van, naar en tijdens een vijftal missies verdeeld over Meijel. 

Tijdens de vele missies beklim je o.a. de kerktoren van Meijel; breng je een bezoek aan het oorlogsmonument; maak je kennis met het mijnenvegen; bezoek je enkele oorlogsbunkers welke deel uitmaken van de beroemde Peelraamstelling; en bedwing je ook nog eens de 23 meter hoge belforttoren aan de rand van Nationaal Park 'De Groote Peel'. Op iedere locatie dien je een missie te volbrengen en gaandeweg kom je steeds meer te weten over Private McKellar en hetgeen hij in Meijel e.o. tijdens de 2e wereldoorlog heeft meegemaakt. Kom jij achter de volledige waarheid?

Na het juist voltooien van alle missies heb je de sleutel tot het volledige verhaal van Private McKellar. 

Duur activiteit: +/- 2,5 uur. 

Aantal personen: Van 1 tot 20 personen.
Ben je met meer dan 20 personen? Ook dan zijn er mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Aanvangstijden:
  • 10:00 uur
  • 13:00 uur
  • 15:30 uur

Kosten:
  • Vanaf 16 jaar: €18,50 p.p.
  • 8 t/m 16 jaar: €9,50 p.p.

Voorwaarden:

Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 Deze activiteit is niet geschikt voor minder valide. 

person1 - 20
local_offer€ 18,50 p.p.
share favorite
where_to_vote
Meijel