Expeditie Robinson Junior als uniek kinderfeestje.

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Expeditie Robinson Junior als uniek kinderfeestje.
Dit ken je natuurlijk van tv. Altijd al eens mee willen doen aan dit programma? Grijp dan nu je kans. Je kunt dit in Alkmaar doen bij Indoor Beach Alkmaar met jouw kinderfeestje!

Sportief, spannend, uitdagend en….vooral erg leuk.
Dit survival kinderfeestje is gebaseerd op het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Gelukkig hoeven we daarvoor niet af te reizen naar onbewoond eiland, want ons indoor strand is hier de perfecte plek voor. En ook goed om te weten, laat het maar regenen en stormen. Bij Indoor Beach Alkmaar heeft het slechte weer geen enkele invloed.

Ga met je vriendjes op Expeditie met Expeditie Robinson Junior en overwin uitdagende proeven. Wie is er een echte Avonturier?
Verdeeld over verschillende ‘kampen’ nemen de kids het tegen elkaar op in spannende proeven waar samenwerking, behendigheid, slimmigheid en snelheid maximaal worden getest
Expeditie Robinson gaat om fysieke en mentale uitdagingen, maar uiteraard geschikt voor kinderen. Een hindernisbaan, boogschieten, memory, spannende puzzels, codes kraken en nog veel meer. En natuurlijk…..de welbekende én gevreesde eetproef, welke vooral erg grappig is. De expeditie bestaat uit 6 proeven en duurt zo’n 1,5 uur.
In de pauze staat er lekkere limonade klaar en mogen de kinderen een zakje chips uitkiezen. Ondertussen bouwen wij de speelvelden weer om voor de volgende speelonderdelen.

Expeditie Robinson Junior is een programma wat is opgezet voor zowel jongens als meisjes waarbij teambuilding, sportiviteit en denkwerk aan bod komen. Ieder team bestaat uit meerdere personen die een bijdrage leveren bij de verschillende proeven waardoor iedereen van waarde is. Alles onder begeleiding van instructeurs die vaak met kinderen werken. De instructeurs kunnen de groep enthousiasmeren en helpen bij de diverse proeven.

Goed om te weten- kinderfeestje compleet!
Maak de ervaring nog leuker en ga voor het kinderfeestje compleet. Na het spel en alle inspanningen zullen de kids zeker trek hebben in iets lekkers. Wij zorgen ervoor dat er heerlijke pizza’s klaarstaan en de kids mogen een blikje frisdrank uitkiezen.
Het Kinderfeestje Compleet kost € 24,50 per kind met minimaal 6 kinderen.
personVanaf 6
local_offer€ 19,50 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Alkmaar