American Football clinic

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Altijd al eens afgevraagd hoe het voelt om American football te spelen? Pro Football clinics is gespecialiseerd in het verzorgen van sportieve, unieke American football clinics, ideaal voor een sportief onderdeel voor bedrijfsuitjes, teamuitjes en vrijgezellenfeesten. Speel met jouw team de meest populaire teamsport in Amerika, American football.  

Dit is uiteraard inclusief de bepakking zoals een helm en "shoulderpads". Tijdens de clinic leren de deelnemers de basisaspecten van de ultieme teamsport, zoals vangen, gooien en natuurlijk tackelen! Dit gebeurd allemaal op een veilige manier en is voor iedereen toegankelijk. 
Kijk voor meer informatie op www.footballclinics.nl Ideaal voor teambuilding en groepen die een sportieve uitdaging aan willen gaan. De clinics zijn op maat en kunnen in overleg naar wens van de groep aangepast worden. Ook is de non-contact variant, flag football mogelijk.

Vrijgezellenfeest
Start het vrijgezellenfeest met een American Football clinic en ervaar de mooiste teamsport ter wereld.

Voor iedereen hangt er een American Football outfit klaar en de tackle machines, stootkussens zorgen ervoor dat jullie helemaal los kunnen gaan. Leer ieder onderdeel van het spel, van het gooien & vangen, het tackelen en blocken tot en met een trap tussen de palen. Sluit af met het grappige obstakelparcours, voordat men aan het welverdiende biertje kan beginnen!

Prijs: vanaf 24,50 per persoon
Aantal personen : vanaf 10 personen
Locatie : Alphen aan den Rijn, in overleg ook uitwijkmogelijkheden in omgeving Randstad.
personVanaf 10
local_offer€ 24,50 p.p.
nights_stayAvondarrangement
phone Bel snel
share favorite
where_to_vote
Alphen aan den Rijn , Leiden , Zoetermeer