EnjoyVR Virtual Reality Experience Center

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Het leukste teamuitje, gezinsuitje  met indrukwekkende Virtual Reality vind je bij EnjoyVR in hartje Nijmegen.
Het lijkt op een bioscoopfilm waarin jezelf de hoofdrol speelt.

Stap in een virtuele wereld van jouw keuze. Beklim de Mount Everest, loop op grote Hoogte over een plankje, ga op Safari, doe een actieve Workout in VR, een spannende Shootinggame, stap in de racesimulator en vlieg met grote snelheid over het F1 circuit, beleef de spannendste Achtbanen of geniet van de Onderwaterwereld.

De meest gevraagde experience is balanceren op grote hoogte op een smal plankje tussen de wolkenkrabbers. Durf jij het?
Op onze locatie in Nijmegen word je gastvrij ontvangen met koffie/thee of frisdrank, waarna je uitleg krijgt over de virtual reality experiences. Vervolgens gaan jullie zelf leuke, spannende en indrukwekkende Virtual Reality belevenissen ervaren. En dat levert hilarische momenten op! Waar jij in de 3D-wereld walvissen denkt aan te raken, bergen trotseert en op grote hoogtes balanceert, ziet de rest op een Tv-scherm waar je je bevindt.

Er wordt vaak en hard gelachen bij EnjoyVR, het is een origineel uitje waarover nog vaak met plezier nagepraat wordt! 
En als de Coronamaatregelen het weer toelaten, helpen we je weer graag met het samenstellen van een passend arrangement. Bijvoorbeeld in de middag 90 minuten Virtual Reality beleven met aansluitend een hapje/drankje in het centrum van Nijmegen. 
We bieden dan graag weer diverse arrangementen aan met restaurants die grotere groepen kunnen ontvangen zoals Tomi Sushi & Grill en Humphrey’s Nijmegen.

We ontvangen groepen tot 50 personen. Voor nog grotere groepen is het dan ook weer mogelijk om de activiteit te combineren met tal van andere activiteiten in Nijmegen.

Publiekstrekker op beurzen, events, bedrijfsdagen? EnjoyVR verzorgt op elke gewenste locatie unieke Virtual Reality beleving waarbij al snel veel publiek op afkomt.

person2 - 50
local_offer€ 30,00 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze