Op Jacht naar de Mol

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Teamuitje

Hoe goed kent u uw vrienden of collega’s eigenlijk? Zou u het meteen doorhebben als ze u zouden proberen te misleiden of kunnen ze makkelijk een loopje met u nemen?  We gaan het uitzoeken tijdens Op Jacht naar de Mol!

Net als in het bekende Nederlandse televisieprogramma  gaat u in wisselende teamsamenstellingen een reeks spannende opdrachten aan.  Uw doel: deze opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren. Het doel van de Mol: zoveel mogelijk saboteren!

Onze Aanpak
Op de dag zelf wordt u in het centrum  opgevangen door uw eigen enthousiaste spelleider. Deze legt kort en bondig uit wat u gaat doen, maar laat ook een spreekwoordelijk bom afgaan.  1 persoon in uw gezelschap is namelijk de Mol en gaat alle opdrachten in het geniep saboteren!

Dan is het tijd voor het spel. Terwijl iedereen druk bezig is met de opdrachten is het zaak uw teamgenoten scherp te blijven observeren. Zolang de Mol niet bekend is blijft immers iedereen verdacht!  Misschien stapelen de verdenkingen zich naarmate de dag wel steeds verder op?

In de stemronde krijgt u kans de Mol te ontmaskeren. Maar wees wel voorzichtig dat u uw  teamgenoten niet valselijk beschuldigt!

Prijsuitreiking en drankje
We sluiten de dag af in een leuk  cafe. Daar ontvangt u van ons een lekker drankje en maakt de Mol zich eindelijk bekend. Voor de winnaar(s) van de dag mag een mooie prijs niet ontbreken.

Praktische Informatie:
Lengte:                      3 uur
Locatie:                      Binnenstad van grote steden
Groepsgrootte:            16-200 personen
Prijs:                          16-29 personen 25,50 excl. btw
                                 30+ personen 23,50 excl. btw

Verder nog inbegrepen:
Prijsuitreiking:          Leuke prijs voor het winnende team
Drankje:                   1 drankje p.p. Is inbegrepen

Lunch of diner
'Op Jacht naar de Mol’ is ook te combineren met een lunch of diner. Vraag naar de mogelijkheden.

person16 - 200
local_offer€ 28,43 p.p.
nights_stayAvondarrangement
phone Bel snel
where_to_vote Almere, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Nijmegen, Groningen, Maastricht, Venlo, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Zwolle, Amersfoort, Utrecht, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Zoetermeer
favorite