Escape Dinerspel (strand stad of elders!)

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

Wat wil je nog meer dan een diner combineren met het populaire fenomeen Escape Room? Nu kun je beide combineren tijdens het Escape Dinerspel XXL! 

Escape Room dinerspel

Niet alleen je smaakzintuigen gaan aan het werk, maar ook je hersens zullen aan de bak moeten. Geniet van overheerlijke culinaire ervaring terwijl je met je team puzzels en raadsels probeert op te lossen. Wil jij op tijd ontsnappen? Dan zijn concentratie, tactiek en samenwerking absoluut onmisbaar! 

Programma

Voordat het spel begint in een gekozen locatie in de randstad, krijg je eerst uitleg van een deskundige instructeur. Vervolgens worden de teams verdeeld en ga je aan tafel en krijg je het eerste dilemma voorgeschoteld: speel je de ‘hard mode’ of koop je de eerste codes? Nu kan het spel echt beginnen en krijg je de eerste gang opgediend. Los puzzels en raadsels op om bij de uitgang te komen. Succes!

Eigen locatie

Liever een van de activiteiten op een andere of eigen locatie doen? Dat is mogelijk. De escape dinerspel is in andere steden te spelen in de randstad. Informeer voor de mogelijkheden. 

person20 - 300
local_offer€ 27,10 p.p.
restaurantDiner arrangement
phone Bel snel
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze