Locatie

Short Golf Margraten met Limburgs ontvangst


Aantal personen: Vanaf 2 tot 72 personen


Prijs: Vanaf €12,50 p.p. incl. BTW

Short Golf Margraten met Limburgs ontvangstShort Golf Margraten met Limburgs ontvangstShort Golf Margraten met Limburgs ontvangstShort Golf Margraten met Limburgs ontvangst

Meer informatie aanvragen

Sportief plezier voor iedereen!

Onderscheidend, dynamisch, verrassend, gedurfd, net even anders, betaalbaar, voor jong en oud, met familie, met vrienden, bedrijfsuitje, kinderfeestje…..

Short Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Het spel wordt gespeeld op een prachtige 9-holes Par 3 golfbaan en is op elk niveau spannend en uitdagend. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 50 en 80 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Short Golfbaan uitstekend uit de voeten. Je bent van harte welkom! Short Golf is betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Short Golf geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer.


Bedrijfsuitjes en familie uitjes

Neem je collega`s mee naar een andere baan!
Sla je familie eens uit het veld!


Short Golf wordt veel gespeeld tijdens personeels-, familie- en bedrijfsfeesten. Na een ontvangst en instructie kan je, in teams van 4 personen, strijden om de prijzen in een Texas Scramble toernooi. Voor groepen vanaf ongeveer 10 personen zijn er diverse arrangementen te reserveren. Na afloop van het golfen, kan je bijvoorbeeld genieten van een lunch, bittergarnituur, buffet of een barbecue.

Short Golf arrangementen

Short Golf is een gezellig en uitdagend groepsuitje. Op Short Golf Margraten worden diverse uiteenlopende (dag)arrangementen aangeboden.


Praktische informatie


Vanaf 2 tot 72 personen
Vanaf 1,5 - 2 uur
Vanaf € 12,50 p.p. voor 9 holes
Vanaf € 18,50 p.p. voor 9 holes met koffie / thee + vlaai*

*Instructie, speluitleg, 9 holes Short Golf met Limburgs ontvangst


Tip!
Uitbreidingsmogelijkheden op het arrangement met o.a. drankjes, Limburgse vlaai, High Tea, vergaderen, dineren, golfles, etc. is uiteraard mogelijk.
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4