Locatie

CityRace Amsterdam – de TukTuk, te voet en ‘op maat’


Aantal personen: 20+ personen


Prijs: Vanaf €59,90 p.p. incl. BTW

CityRace Amsterdam – de TukTuk, te voet en ‘op maat’CityRace Amsterdam – de TukTuk, te voet en ‘op maat’CityRace Amsterdam – de TukTuk, te voet en ‘op maat’CityRace Amsterdam – de TukTuk, te voet en ‘op maat’

Meer informatie aanvragen

Dwars door Amsterdam met de TukTuk! Na een gezamenlijke speluitleg barst de strijd los. In deze unieke rally zet u de koers uit en niet de chauffeur! Uitgerust met een smartphone en plattegrond stapt u met uw team (max. 5 personen) in de TukTuk. Zoek de punten op de kaart en de smartphone leidt u de weg. Slimme navigatie is essentieel bij de TukTuk CityRace.

Tijdens de race door de hoofdstad, wordt uw inzicht getest door middel van vragen en unieke opdrachten. Aan de navigators de taak om ervoor te zorgen dat u niet uit koers raakt. De chauffeur luistert namelijk precies naar wat u hem opdraagt.Ontdek geheime plekken, beantwoord vragen en volbreng de opdrachten als collectief. In de TukTuk en te voet!


Niet alleen vragen over Mokum komen voorbij, maar ook vragen over uw team / afdeling of bedrijf zijn indien gewenst op maat verwerkt in deze hypermoderne App. Door zelf vragen aan te leveren, krijgt u de kans om een extra dimensie toe te voegen aan dit zinderende programma.Ontdek de stad op een unieke manier, kom nauwer tot elkaar met uw collega’s en ga de strijd aan met de andere teams.
 
De game wordt ook voor een gedeelte te voet afgelegd. Een doordraai systeem wordt op maat samengesteld afhankelijk van uw groepsgrootte. Durft u het aan?!
De TukTuks zijn geluidloos, elektrisch en milieuvriendelijk!


Dit spel is inclusief:

  • TukTuks met chauffeur
  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone & CityRace App
  • Drankje en snack tijdens spel
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende team
  • Mogelijkheid tot ‘op maat’ vragen en opdrachten
  • Teambuilding, strijd en hilariteit.


Prijs 
€ 49,50 p.p. excl BTW (v.a. 20 pers.)


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4