Locatie

Hou van Holland Dinerspel


Aantal personen: 15+ personen


Prijs: Vanaf €59,90 p.p. incl. BTW

Hou van Holland DinerspelHou van Holland DinerspelHou van Holland DinerspelHou van Holland Dinerspel

Meer informatie aanvragen

De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij het Hou van Holland dinerspel. Wie is vanavond de teamcaptain en kunnen jullie je collega’s de baas? Wat weten jullie eigenlijk over het koude kikkerlandje met 16 miljoen mensen?

De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Tijd voor het uitje van het jaar: Hou van Holland! Als het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los. Het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid worden getest. De eerste voorsprong te pakken of loopt u direct achter de feiten aan? De teams staan lijnrecht tegen over elkaar, maar bij het voorgerecht is het voor even vrede. Kletst u even lekker bij.

Bordjes leeg, dan is het tijd voor de bekende Nederlanders, de spellingsronde en herken het fragment. Drie onderdelen waarbij ieder teamlid nodig is om een goede score te behalen. Is de teamcaptain in staat Paul de Leeuw of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder hun namen te noemen? En hoe staat het met uw taalkennis? Het lijkt zo makkelijk, maar wat is het lastig in het echt. Bij het laatste onderdeel hoort u diverse geluidsfragmenten, herkent u ze eerder dan het andere team? Sla dan uw slag aan tafel!

Tijd voor een tussenstandje en het hoofdgerecht. Lekker smikkelen en smullen bij deze Hollandse avond. Het gevoel van “met je bord op schoot” is terug. Helemaal als het finalespel start. De grote muziekquiz, waarbij u als team en individu de klassiekers moet (her)kennen. Haalt u het einde van het spel, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het overzicht kwijt. Het is de dood of de gladiolen! Het einde van de quiz is in zicht, tijd voor de ontknoping en het dessert.

De uitslag? Een fantastische actieve avond waarbij iedereen teruggaat in de tijd!

Hou van Holland Dinerspel is inclusief:
  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Prijs voor het beste team
  • Teambuilding

Prijs
€39,50 p.p. excl. btw (v.a. 20 pers.)
€42,50 p.p. excl. btw (15 - 19 pers.)

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4