Locatie

Trabant toertocht (op eigen locatie mogelijk)


Aantal personen: 4 tot 200 personen


Prijs: Vanaf €42,50 p.p. incl. BTW

Trabant toertocht (op eigen locatie mogelijk)Trabant toertocht (op eigen locatie mogelijk)Trabant toertocht (op eigen locatie mogelijk)Trabant toertocht (op eigen locatie mogelijk)

Meer informatie aanvragen

Wij hebben diverse vestegingen om te starten: Berghem, Bergen op Zoom, Bergschenhoek, Chaam, Dordrecht, Hulshorst en Otterlo. Maar ook kunnen wij voor u op een door u gewenste locatie een Trabant toertocht verzorgen.

Hierbij bieden wij u een vrijblijvende offerte voor een compleet programma: (Evt. aan te passen naar uw wensen).

-Een korte uitleg hoe te rijden en om te gaan met een Trabant. (Ongeveer 3 a 4 minuten per Trabant na de uitleg vertrekt de Trabant, u start dus omstebeurt).
 
-Een Trabietoertocht van ongeveer gemiddeld 1,5 uur of 2,5 uur. Al onze Toer arrangementen zijn voorzien van een Foto-routeboek. Incl. een vragenlijst (team building) die u kunt invullen tijdens de rit wij zullen aan het einde van de toertocht de winnaar bekend maken en een mini Trabant als hoofdprijs beschikbaar stellen.

-Ook is het mogelijk onderweg nog een stop te maken met bv. een spel blind fileparkeren, reservewiel gooien, dit evt. te combineren met een drankje en lekkers. Ook hebben wij de mogelijkheid om het Trabant rijden te combineren met andere activiteiten.
 
-Bij terug komst op onze locatie is er de prijs uitreiking aan het winnende team ook aan te vullen met drankjes een en bittergarnituurtje.


Eten en Drinken

Indien gewenst kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor aansluitend een gezellige Lunch of Bourgondische BBQ  met onbeperkt drankjes.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, WA verzekering Trabant, en een volle tank benzine.

Service:

Om u goed en zorgeloos in een Trabant te laten rijden, krijgt u als klant bij elke verhuring per Trabant een uitleg 'hoe te rijden met een Trabant'.

Wij houden onze Trabanten in topconditie, daarom zal het niet snel voorkomen dat er een storing of defect optreed. Gebeurt dat toevallig toch, door bijvoorbeeld een lekke band, dan is er altijd een medewerker van ‘Trabietoer.nl' in de buurt die na uw melding zo snel mogelijk ter plekke zal zijn om dit defect te verhelpen.

Alle deelnemers moeten een deelnameformulier in vullen en onderteken, chauffeurs moeten hun rijbewijs (B) bij zich hebben en ook hun rijbewijs nummer invullen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Aantal personen
Van 4 tot 200 personen 
 
Rijden met een nostalgische Trabant kan bij ons zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten. Ook met grotere groepen bent u van harte welkom.
 
Noot: start tarief per persoon bedraagt € 42.50

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4