Locatie

Mobiele Escape Room: Het Kunstatelier


Aantal personen: 2 tot 100


Prijs: Vanaf €16,95 p.p. incl. BTW

Mobiele Escape Room: Het KunstatelierMobiele Escape Room: Het Kunstatelier

Meer informatie aanvragen

Verhaallijn:

Bij een kunsthistoricus ligt een schilderij van Rembrand ter observatie. Dit schilderij is heel erg veel geld waard en jullie hebben het plan om het te stelen. Na goed vooronderzoek komen jullie er achter dat dit schilderij opgeslagen ligt in de kelder van het kantoor van kunsthistoricus en Rembrand expert Timmer.

Jullie zijn hier binnengebroken entot jullie verbazing ligt er niet maar 1 exemplaar van het schilderij maar liggen er in totaal 3. Jullie kunnen ze niet alle 3 mee nemen dus moeten jullie er achter komen welke van de 3 de echte is. Hiervoor moeten jullie het materiaal van de heer Timmer gebruiken. Dit ligt allemaal goed opgeborgen achter slot en grendel.

Zorg er voor dat jullie er snel genoeg achter komen want de bewaker maakt elke 60 minuten zijn ronde.. Zijn jullie dan nog in de kelder dan zullen jullie ingerekend worden en lang moeten zitten.. Succes!

Deze Escape Room is mobiel en overal te boeken. De Kamer is door maximaal 6 personen te spelen, maar wij kunnen meerdere kamers opbouwen om zo met grote groepen te spelen.


Deze Escape Room is overal te boeken. Wij bouwen hem ter plekke op. Dit kan op uw kantoor of zelfs bij u thuis.

Bij deze Escape Room probeert u niet alleen binnen een uur uit te breken. U probeert ook het juist schilderij meet te stelen.

Vanaf 2 personen – 100 personen
Vanaf € 16.95.
Duur 60 minuten
Overal te boeken


Vraag vrijblijvend informatie aan:


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4