Locatie

Pubquiz met Bierproeverij


Aantal personen: Vanaf 15 personen


Prijs: Vanaf €40,00 p.p. incl. BTW

Pubquiz met BierproeverijPubquiz met BierproeverijPubquiz met Bierproeverij

Meer informatie aanvragen

Het beste van 2 werelden bieden we je graag aan in één sfeervolle combinatie met een paar heerlijke dranken en een grote dosis humor!

De Andere Quiz heeft zich inmiddels al meer dan bewezen binnen de uitjeswereld. Honderden uitjes kozen voor deze hilarische pubquiz vol met leuke filmpjes, muziek en creativiteit. Maar het kan nog beter! De leukste pubquiz van Nederland wordt nu gecombineerd aangeboden met een bierproeverij.  Net even wat anders! De proeverij is toegankelijk en speels opgezet voor nieuwsgierige liefhebbers. Je hoeft geen bierkenner (en ook niet per se een man!) te zijn om leuk samen bier te ontdekken en proeven.  


En let op, de quiz gaat niet alleen over bier! In de quiz leggen we geregeld op ludieke wijze een link naar bier. We gaan uiteraard op zoek naar de leukste bierfeitjes, -mythes en fabels, maar we kijken ook eens vanuit een andere invalshoek naar bier. Welke muziek past er bijvoorbeeld het best bij bier? Weet jij alles van bierreclames? Kun jij met gemak een rijtje wereldberoemde bierdrinkers opdreunen? In welke films komen de leukste scenes langs waarin bier een rol speelt?

De Andere Pubquiz met Bierproeverij duurt ongeveer 2,5 uur en is interactief opgezet. Tijdens de quiz serveren we 4 bieren in mooie proefglazen en  zorgen voor een borrelplankje met bierhappen.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4