Locatie

Escape the city met Augmented reality


Aantal personen: Vanaf 10 personen


Prijs: Vanaf €29,50 p.p. incl. BTW

Escape the city met Augmented realityEscape the city met Augmented realityEscape the city met Augmented realityEscape the city met Augmented reality

Meer informatie aanvragen

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. 

Escape the city - Augmented reality - is nieuw en grensverleggend. Het meest originele Escape the city uitje van dit moment. Van de officiële Escape the city aanbieders van Escapethecity.nl. 

Een escape game in de stad, met augmented reality 3D objecten. Een citygame die jullie niet snel zullen vergeten. Met een toffe digitale beleving. 


De stad is gehackt door een geheime organisatie

Escape the City - Augmented reality - is te spelen in een stad naar keuze. De stad is gehackt door een criminele organisatie die nu de macht heeft over de stad. De systemen van de stad zijn gehackt. De data en gegevens van alle inwoners is nu in handen van deze criminelen. Zij weten nu alles van iedereen en dat is een groot gevaar voor de stad. Jullie moeten de hack ongedaan maken. Lukt het jullie om de stad te redden?

Ga op zoek naar de checkpoints. Dit zijn highlights in de stad. Bij ieder checkpoint verschijnt een 3D object met een escape game. Een kluis, graffiti muur, telefooncel, robot en nog veel meer. Spectaculair en levensecht! Het is net alsof deze objecten echt in de stad staan! Los alle games op en bevrijd de stad uit de handen van de hackers!

  • Speel in een stad naar keuze in heel Nederland en België
  • Ontdek de highlights van de stad op een toffe manier
  • Maak kennis met Augmented Reality
  • Te spelen met een onbeperkt aantal spelers en in teams tegen elkaar
  • Enthousiaste begeleiding en ondersteuning voor de techniek

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4