Locatie

Escape Dinerspel (strand stad of elders!)


Aantal personen: 20 - 300 personen


Prijs: Vanaf €27,10 p.p. incl. BTW

Escape Dinerspel (strand stad of elders!)Escape Dinerspel (strand stad of elders!)Escape Dinerspel (strand stad of elders!)
Meer informatie aanvragen

Wat wil je nog meer dan een diner combineren met het populaire fenomeen Escape Room? Nu kun je beide combineren tijdens het Escape Dinerspel XXL! 

Escape Room dinerspel

Niet alleen je smaakzintuigen gaan aan het werk, maar ook je hersens zullen aan de bak moeten. Geniet van overheerlijke culinaire ervaring terwijl je met je team puzzels en raadsels probeert op te lossen. Wil jij op tijd ontsnappen? Dan zijn concentratie, tactiek en samenwerking absoluut onmisbaar! 

Programma

Voordat het spel begint in een gekozen locatie in de randstad, krijg je eerst uitleg van een deskundige instructeur. Vervolgens worden de teams verdeeld en ga je aan tafel en krijg je het eerste dilemma voorgeschoteld: speel je de ‘hard mode’ of koop je de eerste codes? Nu kan het spel echt beginnen en krijg je de eerste gang opgediend. Los puzzels en raadsels op om bij de uitgang te komen. Succes!

Eigen locatie

Liever een van de activiteiten op een andere of eigen locatie doen? Dat is mogelijk. De escape dinerspel is in andere steden te spelen in de randstad. Informeer voor de mogelijkheden.   • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Escape Dinerspel (strand stad of elders!)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4