Locatie

Brandweer survival workshopPrijs: Vanaf €55,00 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Brandweer survival workshopBrandweer survival workshopBrandweer survival workshopBrandweer survival workshop
Meer informatie aanvragen

De brandweer is een intrigerende wereld. Stoere mannen en vrouwen, grote, rode brandweerauto’s, loeiende sirenes. Maar ook een wereld van teamwork en teambuilding, samenwerking en communicatie, soms op leven en dood… Veel kinderen willen niet voor niets ‘brandweerman’ of ‘brandweervrouw’ worden als ze nog klein zijn. Kortom, de brandweer spreekt tot de verbeelding. BrandweerSurvival laat je voor heel even ervaren hoe het is om een echte ‘fire fighter’ te zijn.

Samen er op uit

Samen in een echte brandweerauto op weg naar een brand om deze samen met je collega’s te gaan blussen. Vervolgens de baas natspuiten bij het watervoetbalspel. Maar ook leren hoe je een beginnend brandje kunt blussen thuis of op kantoor. Het programma van BrandweerSurvival is divers en passen we aan jouw wensen aan. Wil je vooral fun en plezier? Dat kan! Maar wil je iets doen met een bepaald(e) probleem of uitdaging in de organisatie? Ook dat doen wij graag. De brandweer is van nature een vak waarbij je het samen doet. En laat dat nou net in iedere organisatie van belang zijn. Brief ons uw personeelsuitje, en wij gaan er mee aan de slag. Onze programma’s zijn niet voor niets WKR-proof.

Ook het vinden van een geschikte locatie is geen probleem. BrandweerSurvival werkt samen met diverse gerenommeerde evenementenlocaties door het hele land. Maar in-company is ook mogelijk. Wij zijn flexibel.

Nieuwsgierig? Bekijk filmpjes op onze
website www.brandweersurvival.nl of
bel direct naar 0880 911 015.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4