Locatie

The Hunger GamesPrijs: Vanaf €34,95 p.p. incl. BTW

The Hunger GamesThe Hunger GamesThe Hunger GamesThe Hunger Games

Meer informatie aanvragen

Beleef The Hunger Games!

The Hunger Games is een uitdagende activiteit die bestaat uit 5 spellen in een 2,5 uur durend programma. Overwin de electric fence, handboeienspel en moerasspel. Daarna is het tijd om je  schietkunsten te laten zien met de shooting games en archery tag! Dit is de ultieme Hunger Games ervaring!


Inhoud Hunger Games

Na ontvangst op onze locatie beginnen we direct met een leuk spel dat draait om samenwerking. Met onze instructeur ga je samen richting ons terrein om te starten met het moerasspel. Daarna is het tijd om iedereen de handboeien om te doen en te beginnen met het handboeienspel. Wanneer je echt het teamgevoel te pakken hebt starten we met de Electric Fence. Vervolgens spelen jullie het meest uitdagende spel van de dag, namelijk archery tag! We sluiten de dag af met het competitieve Shooting Games en moerasspel. Na afloop kan de dag worden afgesloten met een lekker hapje of drankje in onze afgesloten horeca ruimte. Is deze activiteit nog niet uitdagend genoeg voor jouw team? Kies dan voor de uitbreiding met segway rijden erbij. Behendigheid en samenwerking zijn hierbij erg belangrijk!

De spellen

Shooting Games – 30 minuten
De Shooting Games bestaat uit boogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten. Bij het boogschieten is een enorme snelheid aanwezig. Met kruisboogschieten heb je daarentegen geen controle over de snelheid, maar over de richting van de pijl. Hierbij is richten en precisie belangrijk. Blaaspijp schieten is nog veel moeilijker omdat het richten met een blaaspijp erg moeilijk is. 1.20 lang en goed richten blijft een hele klus! Succes!


Electric Fence – 15 minuten 
Gespannen draden die jij niet mag aanraken? Juist ja! Probeer de diamant te pakken zonder dat je de draden aanraakt. Dan ben je af en moet je weer helemaal overnieuw beginnen!


Archery Tag – 60 minuten 
Archery Tag is een vorm van trefbal, alleen dan met een pijl en boog i.p.v. een bal! Met pijl en boog schiet je de tegenstanders het veld uit. Rennen, duiken, dekking zoeken en schiet! De tegenstander zit overal, dus blijf opletten!


Moerasspel – 30 minuten 
Pas op een moeras! Hoe komen jij samen met je teamgenoten aan de andere kant van het denkbeeldige moeras? Jullie moeten de overkant bereiken met boomstronken en planken. Als iemand in het moeras valt beginnen jullie weer vanaf het begin. Blijf communiceren met elkaar!


Handboeienspel – 15 minuten 
Elke speler krijgt handboeien om en wordt vastgeketend aan een ander teamlid. Het spel kan beginnen wanneer iedereen vast geboeid is. De uitdaging is om van elkaar los te komen zonder dat de boeien van je polsen worden gehaald. Ben jij creatief, lenig, of bedenk jij een simpel trucje om van elkaar los te komen? Wij zijn erg benieuwd!
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1318 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4