Locatie

We zijn Gehacked (coronaproof en online mogelijk)


Aantal personen: 15-600 personen


Prijs: Vanaf €37,00 p.p. incl. BTW

Corona Proof

We zijn Gehacked (coronaproof en online mogelijk)We zijn Gehacked (coronaproof en online mogelijk)We zijn Gehacked (coronaproof en online mogelijk)We zijn Gehacked (coronaproof en online mogelijk)

Meer informatie aanvragen

Gehacked:

Een bijna levensechte situatie, die vraagt om onmiddellijke actie vraagt. Aan uw team (incl.subteams) de taak om in recordtempo voldoende geld (bitcoins) te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. Allemaal door middel van foto, video, vraag, hints en rebus- opdrachten. (incl. vragen en opdrachten over uw bedrijf en over de stad/dorp waar het gehacked programma gehouden wordt) 
Gewapend met een ipad of uw eigen devices gaat uw team op pad om er voor te zorgen dat de controle over uw onderneming aan het einde van de dag weer in vertrouwde handen is. Inderdaad: Een dag vol actie, uitdaging met uw team als middelpunt van een cyberavontuur.Gehacked:

Het geëiste geld (bitcoins) verdient u door een route te volgen die uw iPad of eigen device aangeeft. Onderweg jaagt u op verschillende challenges die in uw scherm verschijnen. Door deze challenges te voltooien ontvangt u bitcoins. Maar let op! Op sommige plaatsen in de stad ligt een booby trap. U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de meesterhacker en uw collega's dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.

U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de meesterhacker en uw collega's dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.

 

Snel want de tijd tikt weg: u heeft maar 2,5 uur.


Niet alleen FUN, ook bewustwording

U hoeft geen computer of internetaansluiting te hebben om slachtoffer te worden van cybercrime. Zo bevatten de meeste telefoons en bankpassen computerchips, die kunnen worden gemanipuleerd door cybercriminelen. Maar ook bedrijfssystemen, moderne auto's en chipkaarten zijn vatbaar voor cybercrime. Voor het plegen van cybercrime gebruiken criminelen speciale apparatuur en software. Digitale veiligheid is niet te garanderen, maar u kunt zich er wel tegen wapenen. Tijdens de game proberen wij de deelnemers hier op ludieke wijze bewust van te maken.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.


 

Aantal personenPrijs per persoon
15 – 36 personen€ 1.395,00 (vast)
36 – 54 personen€ 37,50 p.p.
55 – 59 personen€ 37,00 p.p.
60 personen of meer€ 35,00 p.p.
Prijs is inclusief spelmaterialen en locatie
 
Cateringkosten is afhankelijk van de gekozen locatie.
 
Dinerplate vanaf € 15,00 p.p.
3-gangen keuze menu, buffet of BBQ vanaf € 22,50 p.p.
Drank stelpost 3 drankjes € 8,50 p.p.

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1411 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4