Locatie

Gps tandem challenge


Aantal personen: 10-120 personen


Prijs: Prijs op aanvraag

GPS Tandem Challenge GPS Tandem Challenge GPS Tandem Challenge

Meer informatie aanvragen

Met een hele groep op een fiets. Niet zomaar een fiets, maar een echte Amerikaanse Tandem! Val op in de Brabantse omgeving en ga de strijd aan tegen de rest in dit leuke en gezellige familie-, vrienden- en bedrijfsuitje!


Hoe ziet je dag eruit?

Je wordt ontvangen bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Voordat je deze unieke locatie binnenloopt, zie je de tandems al voor het fort staan. Maar voordat je vertrekt is er de mogelijkheid om te starten met een heerlijk Brabants worstenbroodje en koffie en thee. Wanneer iedereen heeft gegeten en gedronken is het tijd om de groepjes te maken!

De groepjes worden gevuld met ongeveer 4 tot 6 personen en mag je zelf maken of laat je maken door jullie activiteitbegeleider. De begeleider deelt mapjes met GPS punten en GPS'en uit. Na een uitleg over de GPS en de activiteit volgt een duidelijke uitleg over het fietsen met een tandem. Dit lijk misschien makkelijk maar is voor sommige nog knap lastig! Is iedereen er klaar voor? Dan start je met een mooie tocht door de omgeving.

Na de tocht door het Brabantse Platteland kom je aan bij een terras. Hier parkeren we de tandem in de fietsenstalling en is er tijd om even bij te komen met een lekker drankje. Tijdens of na de pauze legt jullie activiteitbegeleider de GPS Tandem Challenge uit.

Tijdens de GPS Tandem Challenge ga je speuren naar verschillende GPS punten in de omgeving. Deze punten zoek je met de eerder uitgedeelde GPS. Navigeren doet ieder groepje zelf en laat je doen door iemand achter op de tandem. Eenmaal aangekomen bij het juiste navigatiepunt moet je daar een opdracht uitvoerenZo ga je alle GPS punten af totdat je terugkomt bij je eindlocatie.

Wanneer je terugkomt bij Fort Lunet zet je de tandem weer terug op de startplek en lever je je antwoorden in bij je activiteitbegeleider. Is iedereen terug? Dan volgt een prijsuitreiking. Wie van jullie heeft de meeste antwoorden goed en wint de GPS Tandem Challenge?

Je hebt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een heerlijke barbecue of buffet. De geschikte manier om na te praten over de hilarische momenten tijdens de GPS Challenge!

Voorbeeldprogramma*:
12.30 uur – Ontvangst met koffietafel en Brabants worstenbroodje (exclusief)
13.30 uur – Start tocht door de omgeving
14.30 uur – Pauze op een zonnig terras
15.00 uur – Start GPS Tandem Challenge
17.30 uur – Einde GPS Tandem Challenge
17.45 uur – Start prijsuitreiking
18.00 uur – Start heerlijke barbecue (exclusief)

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en aanvullingen zijn in overleg te bepalen.

Prijs

  • De prijs van de GPS Tandem Challenge is op aanvraag

Culinair programma

  • Eten en drinken zit niet standaard bij de GPS Tandem Challenge
  • Heb je interesse in eten en drinken? Laat ons dit weten en dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden
  • Eén locatie voor de activiteit en eten en drinken

Overige arrangementen

Naast de GPS Tandem Challenge organiseren wij nog meer activiteiten. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1282 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4