Locatie

De Braziliaanse percussie workshop verbindt!


Aantal personen: van 20 tot 120 personen


Prijs: Prijs op aanvraag

De Braziliaanse percussie workshop verbindt!De Braziliaanse percussie workshop verbindt!De Braziliaanse percussie workshop verbindt!De Braziliaanse percussie workshop verbindt!

Meer informatie aanvragen

Vanaf 01-05-2020 hanteren wij tijdens de percussie workshop een speciaal corona protocol.
D
it wil zeggen dat we de richtlijnen van het RIVM volgen en de percussie workshop op "de 1,5 meter richtlijn" verzorgen. Dus, gewoon lekker drummen, met een beetje meer ruimte!

Meer informatie over ons protocol ontvangt u bij uw vrijblijvende prijsopgave.

Hoe gaat een Braziliaanse percussie workshop het leven van u en uw gasten veranderen? Onze succesformule is gebaseerd op een unieke combinatie van entertainment, humor, interactie en muzikaal samenspel. U ervaart het ware feestgevoel, zoals de Brazilianen, meesters van het feestvieren, het hebben bedoeld.

De percussie workshop wordt begeleid door een ervaren docent die enthousiast en met veel humor perfect het Braziliaanse temperament overbrengt. De deelnemers werken als muzikaal team samen om echte, swingende Samba ritmes ten gehore te brengen. Iedereen krijgt een eigen, belangrijke rol en levert zo zijn bijdrage aan het geheel. Deze percussie workshop laat het bloed èn de energie stromen en is daarmee ideaal voor bijvoorbeeld teambuilding, bedrijfsuitje, familiefeest of welk ander evenement dan ook. Met de Braziliaanse percussie workshop kiest u voor feestelijk entertainment.


Teambuilding
Een percussie workshop is uitermate geschikt als een actieve, creatieve invulling van uw teambuilding. U kunt een keuze maken uit diverse succesvolle programma’s van ongeveer 90 tot 120 minuten en kunt zelfs uw onderwerpen aandragen die extra aandacht nodig hebben in uw organisatie. Wij maken daar een onvergetelijke en effectieve teambuilding percussie workshop van.

Neemt u voor een unieke invulling van uw teambuilding contact met ons op en wij verzekeren een inspirerende teambuilding percussie workshop.
Op elke locatie in Nederland of België.

Prijs
De prijs voor de percussie workshop wordt berekend per persoon. Zo boekt u al een percussie workshop vanaf € 12,- per persoon.

Hoe meer personen er deelnemen, hoe goedkoper de prijs per persoon wordt.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden van de Braziliaanse percussie workshop.

Praktische informatie:
• Voor groepen van 20 tot 120 personen
• Op elke locatie in Nederland en België
• Zeer ervaren workshopleider
• Vraag ons naar een inspirerende locatie
• Inspirerende teambuilding programma’s
• Prijs vanaf € 12,- per persoon
• Duurt ongeveer 90 minuten, langer in overleg.
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1413 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4