Locatie

FLIKKEN (Nieuwste Citygame)


Aantal personen: Vanaf 15 personen


Prijs: Vanaf €24,50 p.p. incl. BTW

FLIKKEN (Nieuwste Citygame)FLIKKEN (Nieuwste Citygame)FLIKKEN (Nieuwste Citygame)FLIKKEN (Nieuwste Citygame)

Meer informatie aanvragen

In deze citygame gaan jullie met je eigen team van rechercheurs op zoek naar de moordenaar, moordlocatie en het moordwapen. Flikken zou geen Flikken zijn als er geen sprake is van leugens, dekmantels en kromme alibi’s. Het is aan jullie om in deze 2,5 uur durende activiteit de stad op z’n kop te zetten om alles boven wat er te krijgen. Iedereen is verdacht!


Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Onze verstrooide spelbegeleider (lees: commissaris) heet jullie welkom bij een horecalocatie naar wens. Onder het genot van ons welkomstdrankje, worden jullie gebriefd over de 'case'.

Ieder team bevat een rechercheur, een corrupte agent, getuigen en meerdere agenten. Ieder heeft zo zijn eigen taak. Het zal jullie gedurende deze middag steeds duidelijker worden wie de dader is. Dit doen jullie door op verschillende locaties in de stad opdrachten uit te voeren. Dit kunnen kennis-, teamwork- of skill-opdrachten zijn. In het moorddossier kunnen jullie meerdere aanwijzingen vinden. Naast de opdrachten die jullie in de stad moeten uitvoeren nemen jullie ook contact op met de commissaris. Die zou jullie zomaar eens wat 'gevoelige' informatie door kunnen spelen... Lossen jullie de opdrachten en raadsels sneller op dan de andere teams? Dan zouden jullie wel eens als eerste de moordenaar kunnen ontmaskeren!

Wij organiseren dit uitje graag voor jullie! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: FLIKKEN (Nieuwste Citygame)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4