Locatie

MOORDSPEL (Inclusief acteurs, op jouw locatie)


Aantal personen: Vanaf 50 personen


Prijs: Vanaf €39,50 p.p. incl. BTW

MOORDSPEL (Inclusief acteurs, op jouw locatie)MOORDSPEL (Inclusief acteurs, op jouw locatie)MOORDSPEL (Inclusief acteurs, op jouw locatie)

Meer informatie aanvragen

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Twee commissarissen betreden de kamer... Eén van jullie collega's is vermoord. Aan jullie de taak om te onderzoeken waarom, door wie, hoe en waar het misdrijf heeft plaatsgevonden. Een exclusief moordspel dat groots en mysterieus is. Vertrouw op je teamgenoten en de commissarissen, maar vertrouw verder niemand!


Als jullie voor een eigen locatie zorgen, dan regelen wij de rest. Het spel wordt speciaal voor jullie bedrijf geschreven. Naast het slachtoffer, is ook de geduchte moordenaar een van jullie... Dit duistere script wordt volledig op maat gemaakt. Deze spannende moordzaak zal nog lang in jullie geheugen gegrift staan!

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1420 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4