Locatie

IK HOU VAN HOLLAND net als op tv!


Aantal personen: Vanaf 15 personen


Prijs: Vanaf €24,50 p.p. incl. BTW

IK HOU VAN HOLLAND net als op tv!IK HOU VAN HOLLAND net als op tv!IK HOU VAN HOLLAND net als op tv!IK HOU VAN HOLLAND net als op tv!

Meer informatie aanvragen

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Hou jij ook zo van Holland en denk jij alles over ons kikkerlandje te weten? Deze quiz zal duidelijk maken wie in jullie gezelschap de grootste kenner is. Gaan jullie de strijd aan? Uitermate geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een dagje uit met de familie. Alle materialen worden geregeld, wij nemen namelijk mee:

  • Een laptop, beamer en scherm
  • Aankleding (zoals het Ik hou van Holland rad)
  • Een enthousiaste presentator
  • Alle rondes, inclusief bijbehorende materialen! Zoals de bomronde

De quiz begint met een uitgebreide uitleg over het spel, waarna de teams worden samengesteld. De teams onderscheiden zich door het dragen van petjes in de kleuren rood, wit en blauw. 

De spellen bestaan onder andere uit vragen- en schattingsrondes, spelling, muziek en niet te vergeten een bom- of kaasronde!

Genomineerd voor Uitje van het Jaar!

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!


  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: IK HOU VAN HOLLAND net als op tv!?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4