Locatie

One minute to win it! 'winnaar grappigste uitje 2019'


Aantal personen: 8 - 800


Prijs: Vanaf €24,50 p.p. incl. BTW

ONE MINUTE to win it! 'winnaar grappigste uitje 2019'

Meer informatie aanvragen

Minute to Win it,
Actief en razend spannend bedrijfsuitje of teambuilding


Minute to win it, de spannende spelshow uit de VS is ook in Nederland een daverend succes. In het nieuwe programma moeten deelnemers behendigheidsspelletjes uitvoeren binnen een minuut. Voeren zij er 10 goed uit achter elkaar, dan ontvangen zij de hoofdprijs van 100.000 Euro!

Het wervelende tv-format is voortaan ook als groepsspel te spelen; een actief en razend spannend bedrijfsuitje dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden of collega’s ga je strijden om de felbegeerde Minute to Win it-hoofdprijs. Pak punten met behendigheidsopdrachten en maak jezelf onsterfelijk in een minuut!

Wat staat je te wachten bij Minute to win it dinerspel?

Bij aankomst wordt de groep onderverdeeld in verschillende teams. Na een welkomstdrankje barst de strijd los! Wie blijkt er verrassende individuele kwaliteiten te hebben en voert het snelst de behendigheidsspellen uit? Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen, dan is Minute to Win it iets voor jou! Vooraf worden de teams geïnformeerd over welke spellen er uitgevoerd dienen te worden. De teams kunnen zich hier op voorbereiden en bepalen wie welke kwaliteiten bezit. In een hilarische competitieve strijd wordt uiteindelijk bepaald welk team de Minute to Win it hoofdprijs mag opeisen.

Aansluitend kunt u optioneel genieten van een heerlijk diner!


One Minute bestaat uit een goede hoeveelheid afwisselende spellen die een variatie hebben in moeilijkheidsgraad. Bij ieder spel geeft de spelbegeleider een hint zodat jullie het meest geschikte teamlid voor jullie kunnen laten strijden. Wie durft de uitdaging aan te gaan?

Honger bij deze activiteit? Het is mogelijk om een lunch of dinner voor jullie aan te bieden bij verschillende horecagelegenheden. Maar zelf regelen is ook altijd mogelijk. 

 

Graag tot ziens! 

Onthoud: You have One Minute to win it!
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1279 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4