Locatie

VIRTUAL REALITY op locatie!


Aantal personen: 15 - 800


Prijs: Vanaf €39,50 p.p. incl. BTW

VIRTUAL REALITY op locatie!VIRTUAL REALITY op locatie!VIRTUAL REALITY op locatie!

Meer informatie aanvragen

Wij nemen alle soorten Virtual Reality mee naar jullie eigen locatie. Wij toveren jullie kantoor, kantine, vergaderruimte, groepsaccommodatie, en meer om tot een ware Virtual Reality omgeving. 


Op jouw locatie en eigen invulling

Graag luisteren wij naar jullie wensen, zodat we vervolgens een passend pakket kunnen aanbieden. Hierbij wordt alles op het gebied van Virtual Reality wordt ontdekt.

Wil je op twee latten van een berg afdalen? Wil je je energie kwijt met boksen? Wil je het wat meer informatief houden en bijvoorbeeld naar de allermooiste plekken van de wereld vliegen middels Virtual Reality? Alles kan! Van keiharde actie tot relaxte passieve VR. The sky is the limit!

Teambuilding!

Naast de normale VR workshop bieden wij een teambuilding game aan. Uniek in de Benelux; Virtual Reality Teambuilding. In teams van 2 tot 6 personen ga je een bom ontmantelen. Degene met de VR-bril op heeft beschikking tot deze bom. De rest van het team heeft de handleiding die nodig is om de bom te ontmantelen.

Een goede samenwerking en communicatie zijn vereist! Laat de bom niet barsten...

Iedere bom neemt zo'n 5 minuten in beslag, waarna de bril door wordt gegeven naar een ander teamlid. Zo krijgt iedereen de bom voorgeschoteld!

Welk team ontmantelt de meeste bommen binnen de tijd?

 

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!
  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: VIRTUAL REALITY op locatie!?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4