Locatie

QUIZ SHOW DELUXE 2.0! (tip: beste uitje voor grote groepen)


Aantal personen: Vanaf 25 personen


Prijs: Vanaf €29,50 p.p. incl. BTW

QUIZ SHOW DELUXE 2.0! (tip: beste uitje voor grote groepen)QUIZ SHOW DELUXE 2.0! (tip: beste uitje voor grote groepen)QUIZ SHOW DELUXE 2.0! (tip: beste uitje voor grote groepen)QUIZ SHOW DELUXE 2.0! (tip: beste uitje voor grote groepen)

Meer informatie aanvragen

Uitjesbazen presenteert: Quiz Show Deluxe 2.0! Deze quiz bevat algemene rondes. Maar wat het persoonlijk maakt, zijn de rondes over jullie eigen bedrijf/personeel! De quiz staat garant voor interactie, humor en spanning!


Voordat de Quiz Show Deluxe 2.0 van start gaat komen wij langs om op jullie bedrijf te filmen. Wij maken een trailer voor de quiz, mar komen ook langs om een van de leukste rondes van de quiz te filmen. Dit is namelijk de ronde 'Doet 'ie 't of doet 'ie 't niet'. Bij deze ronde krijgen 3 collega's een gewaagde opdracht voorgelegd. Aan de overige collega's de vraag: Doet 'ie 't of doet 'ie 't niet?. Deze ronde zal garant staan voor de nodige hilariteit!

De Quiz Show Deluxe 2.0 bevat in 8 totaal uiteenlopende en interactieve rondes. Vol met foto's en video's over jullie eigen bedrijf en personeel. De quiz zal worden verzorgd door 2 enthousiaste presentatoren die er een TOP avond van zullen maken. De muziekrondes kunnen optioneel verzorgd worden door een proffesionele zanger, vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!

 
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4