Quiz show deluxe 2.0! (tip: beste uitje voor grote groepen)Prijs: Vanaf €29,50 p.p. incl. BTW

QUIZ SHOW DELUXE 2.0! (tip: beste uitje voor grote groepen)QUIZ SHOW DELUXE 2.0! (tip: beste uitje voor grote groepen)QUIZ SHOW DELUXE 2.0! (tip: beste uitje voor grote groepen)QUIZ SHOW DELUXE 2.0! (tip: beste uitje voor grote groepen)

Meer informatie aanvragen

Uitjesbazen presenteert: De Quiz Show Deluxe 2.0! Deze quiz wordt opgemaakt met algemene rondes maar vooral rondes over jullie eigen bedrijf! De quiz staat garant voor interactie, humor en spanning!


Voordat de Quiz Show Deluxe 2.0 van start gaat komen wij langs om op jullie bedrijf te filmen. Wij maken een trailer voor de quiz. Maar komen ook langs om een van de leukste rondes van de quiz te filmen. Dit is namelijk de ronde doet ie 't of doet ie 't niet. Bij deze ronde krijgen 3 collega's een opdracht voorgelegd. Aan de overige collega's de vraag: "Doet ie 't of doet ie 't niet?". Deze ronde zal garant staan voor de nodige hilariteit!

De Quiz Show Deluxe 2.0 bevat in totaal 8 totaal uiteenlopende en interactieve rondes. Vol met foto's en video's over jullie eigen bedrijf. De quiz zal worden verzorgd door 2 enthousiaste presentatoren die er een TOP avond van zullen maken. De muziekrondes kunnen optioneel verzorgd worden door een proffesionele zanger, vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

Wij hebben meerdere voorbeelden van trailers en vragen, vraag hier zeker naar!

 
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4