Locatie

Online Escape Room (Van de makers van het NK Escape rooms)


Aantal personen: 15-500


Prijs: Vanaf €10,00 p.p. incl. BTW

Online Escape Room (Van de makers van het NK Escape rooms)Online Escape Room (Van de makers van het NK Escape rooms)Online Escape Room (Van de makers van het NK Escape rooms)Online Escape Room (Van de makers van het NK Escape rooms)

Meer informatie aanvragen

Bij dit escape spel kunnen teams tegen elkaar spelen, allemaal vanuit hun eigen huis. Ieder teamlid krijgt een eigen pakketje toegestuurd met de benodigdheden. Wie weet als eerste alle servers met elkaar te verbinden en de eindoplossing te vinden?

  • Van de makers van het NK Escape Rooms 2020
  • Ideaal om te spelen als bedrijfsuitje!
  • Een spel met onderwerp data, privacy en digitalisering
Komen jullie er tijdens het spelen van het spel niet uit of lopen jullie vast? Geen probleem! Al jullie vragen kunnen jullie stellen aan de gamemaster, die jullie gelijktijdig nog extra hints geeft. Dit om het spel extra goed te laten verlopen.

Deze online escape room gaat volledig over digitalisering, data en privacy. Om het mysterie op te lossen, volgen jullie een route door een datacenter. Het is moeilijker dan het lijkt. Hoe krijgen jullie toegang tot het datacenter? Welke puzzels horen bij welke server? Hoe moeten de servers worden verbonden? Wanneer jullie het pakketje openen begint de tijd te dringen... De mysterieuze stem helpt jullie verder met geheimzinnige aanwijzingen, maar is die stem wel te vertrouwen? 

Naast het spelen van de escape game, is het de bedoeling dat je dit zo snel mogelijk oplost. Ben je het snelste van je vrienden of collega's? Dan mag jij je de enige echte master van escape games noemen!

 

Alles vanaf een tientje!

Deze escape game is één van de Home Games van Uitjesbazen. Wij hebben een ruim aanbod teambuilding activiteiten vanaf 10 euro per persoon. Ook meer escape games! Maar wel altijd met vakkundige begeleiding op afstand. En dat is écht uniek in deze tijd!

Mogelijk met borrelpakket! 


  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Online Escape Room (Van de makers van het NK Escape rooms)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4